xiaomi redmi note 8 pro Högtalare

249.00kr

BESKRIVNING

Den här delen passar till xiaomi redmi note 8 Pro.

Hör du inte personer du pratar med när du har telefonen mot örat? Då är det din Högtalare som kan vara sönder och det är dags att byta ut Högtalaren på din xiaomi redmi note 8 pro Högtalare!

Mobilens Högtalare kan sluta fungera ibland. Detta leder lätt till frustration hos både dig och den du talar med, se till att ha en fungerande högtalare för samtal. Du löser alla dessa problem med ett byte av xiaomi redmi note 8 pro Högtalare! Köp teknikdelar, mobildelar och reservdelar via Fix My Phone!

PS! Glöm inte köpa till verktyg du behöver för att laga/byta din enhet och kolla in resten av utbudet på hemsidan! Utöver xiaomi redmi note 8 pro reservdelar så har vi även alla de verktyg du kan tänkas behöva när du utför en reparation på din mobil! De flesta varorna skickas ut samma dag eller dagen efter.

Artikelnummer XMRMN-8P-HOG Kategori

Byt Högtalare på xiaomi redmi note 8 pro själv!

Köp denna högtalare för att få ordning på din telefon! Fix My Phone har allting du behöver för att utföra arbetet helt själv. Du kan  välja att utföra reparationen på egen hand eller lämna över det till någon av våra experter i butik som finns runt om i Sverige. Finns vi inte i just din stad kan du alltid välja att skicka in din telefon till oss via vår Fix Box tjänst. Högtalaren på mobilen är den del som gör att du kan höra den andra personen under samtalet när du använder dig av högtalaren eller när du lyssna på musik. Kommer inget ljud ut när du använder dig av högtalaren så är det ett tydligt tecken att något är fel. Beställ därför Xiaomi redmi note 8 pro Högtalare hos oss idag så är problemet löst!

Lägg din beställning innan klockan 15:00 på en vardag så skickar vi beställningen samma dag, annars nästkommande vardag.

På tiden att få högtalaren utbytt?

Har din Högtalare slutat ge ifrån sig ljud eller är det fel på ljudet även när du har bra täckning så är det på tiden att du byter! Här finner du det du behöver till mobilen för rätt pris! Beställ dina mobildelar / reservdelar / teknikdelar och verktyg hos oss för att laga mobilen själv. Med dessa verktygen kan du använda för att reparerar telefonen och byta Högtalare till Xiaomi Redmi Note 8 Pro själv.

Vad ska du göra ifall fler delar behöver bytas ut?

Finns det fler delar till din Xiaomi som måste byta ut? Är det kanske dags för ett byte av skärmen eller kameran? Beställ med dig dessa reservdelar direkt. Du kan byta Högtalaren själv enkelt, ta bara hjälp av vår guide. Du hittar guiden här. Utbudet som vi på Fix My Phone erbjuder, genomsyras av hög kvalité. Vi har produkter med hög standard för alla typer av lagningar din Samsung S20 kan tänkas behöva. Glöm inte att Beställa till skydd till din Samsung S20 såsom displayskydd, mobilskal eller fodral.