Xiaomi Poco F3 Kameralins

199.00kr

BESKRIVNING

Har din bilder blivit suddiga eller ofokuserade?

Xiaomi Poco F3 Kameralins

Att kvalitén på dina bilder blir sämre kan vara orsaken av en spricka på linsen eller andra linsskador.
Då finns det bara en sak man kan göra, byta ut Kameralinsen på din Xiaomi Poco F3!

Skurken till dåliga bilder kan vara en spricka i linsen. Köp
en helt ny kameralins, annars kan hela kameran går sönder. Du fixar
alla dessa problem genom ett byte av Xiaomi Poco F3 Kameralins! Köp reservdelar och
mobildelar via Fix My Phone!

PS! Kom ihåg att du behöver speciella verktyg för att byta ut delarna, har du inte några så kan du köpa hos oss!

Artikelnummer XMPF3-kl Kategori

Reparera Kameralinsen på din Xiaomi Poco F3 Kameralins själv!

Om det är något vi har gott om här på Fix My Phone så är det kameralinser. De delar och verktyg som behövs kan du vara säker på att vi har. Mobilen har tagit över digitalkamerans roll i världen, så därför är det väldigt viktigt att alltid se till att linsen inte är sönder. Se till att reparera din skada i tid eftersom om du tar för lång tid på dig så kan skadan sprida sig och påverka andra delar, som hela kameran. Köp kameralinsen så löser du allt strul med suddiga bilder. Upplev känslan med vackra bilder igen med din Xiaomi Poco F3 Kameralins!

Du behöver inte byta ut hela kameran ifall endast linsen är sönder.

Så länge kameran i sig inte har tagit skada så räcker det endast att byta ut kameralinsen. Som bonus blir det även billigare! Men det gäller att man byter ut den innan kameran går sönder, skador sprider sig! Vi har det du behöver inom reservdelar & mobildelar! Alla mobildelar, reservdelar och verktyg hittar du hos oss. Du behöver verktyg för att laga telefonen. Vill du få den lagad av experter så kan du lämna in den till våra butiker runt om landet eller skicka in din mobil till oss via vår Fix Box tjänst.

Passa på och byt ut fler delar?

Oavsett vilka delar du vill köpa till din Xiaomi Poco F3 Kameralins så har vi dom till dig, små som bottenskruvar och större som laddningsport eller batteri? Beställ dessa reservdelar samtidigt så försvinner dina problem. Att batteriet blir sämre finns det tyvärr inget att göra åt, men det är ett enkelt problem att fixa. Få hjälp av våra guider och ett köp batteri till Xiaomi Poco F3 direkt hos oss med original kvalitet. På Fix My Phone finns det endast produkter av högst kvalité som är menade för alla typer avreparationer som du behöver göra på din Xiaomi Poco F3. Köp med mobiltillbehör som skyddar din Xiaomi Poco F3 som skärmskydd, skal eller fodral, så går den förhoppningsvis inte sönder igen.