Xiaomi Mi 10T lite 5G Skärm Svart

899.00kr

BESKRIVNING

Denna Xiaomi Mi 10 reservdel löser ditt problem med en sprucken eller död skärm.

Xiaomi Mi 10 Skärm Blå

Billig och enkel leverans!

Hos Fix My Phone så har vi kunskapen och reservdelarna du behöver för alla dina telefoner. Har du en del som behöver bytas ut så har vi den! Skulle det vara så att vi inte har den del eller tillbehör du letar efter så är det bara att kontakta oss, vi ser till att du får det du är ute efter. Vad vi kan säga efter många års av erfarenhet är att det är inte speciellt svårt att reparera själv. Med våra guider och din stadiga hand så kommer du lösa en egen reparation helt själv!  En stor fördel med att reparera själv är att det blir billigare, varför inte passa på då och köpa med skydd till din telefon ifall du inte har det? Passa på och skydda telefonen nu när den är som ny.

Besök hos i butik eller lägg din beställning här på webben för att ge ett nytt liv till din telefon!

Artikelnummer XMM10TL-S-S Kategori

Byt ut din Xiaomi Mi 10T lite 5G Skärm Svart helt på egen hand!

Hur länge kan man vänta med att reparera sin mobilskärm?

Är du i behov av en ny Xiaomi Mi 10T lite 5G Skärm Svart? Att man råkar skada skärmen genom att tappa den eller på något annat sätt är inte så osannolikt, det kan hända på många sätt. Dra inte ut med att byta ut din mobilskärm! Väntar man för länge så kommer skadan att bli mycket större, tänk dig att du går på is, ifall isen får en spricka och du fortsätter att gå och lägger tyngd på isen så kommer sprickan att spridas och tillslut kollapsa. Sprickan kan förstöra andra delar på din telefon.
Köp en ny idag, Xiaomi Mi 10T lite 5G Skärm Svart köper du smidigt direkt på webben här hos oss. Kom ihåg att köpa med verktygen som behövs ifall du inte redan har dom.

Passa på och köp med fler delar.

Ta tillfället i akt och beställ fler delar som behövs till din reparation? Du kan exempelvis byta ut Kameralinsen eller batteriet så är det bra att beställa dessa reservdelar nu tillsammans som en order, ingen gillar dubbelfrakt. Med titeln “Sveriges största reparationskedja” så borde vi vara ditt första val. Det är inte krångligt när man byter teknikdelar. Med guider så är de flesta byten inte alls komplicerade att utföra. Vill du så kan du även komma in till oss i butik. För din trygghet så utför vi alltid funktionstester när vi har lagat din telefon, så vi och du kan vara säkra att det inte finns något fel när du får tillbaka telefonen. vad känner du dig mest bekväm med? Laga själv eller lämna till våra experterna i butik?

Mer än bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG med mera. På senare tid så storsatsar vi även med att bredda våra kunskaper och expertis för att ta marknaden med storm. Vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör, teknikdelar och diverse tjänster hos oss. Varmt välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mer information.