Vikten av att skydda din telefon på rätt sätt

Det är lätt hänt att telefonen glider ur handen och krashar rakt ner i golvet. Genom att använda rätt skydd kan du drastiskt minska risken att den går sönder

På Fix My Phone har vi sett alla tänkbara skador innan, dessa har gett oss en väldigt bra inblick på hur telefoner oftast går sönder.
Vi har även med erfarenheten lärt oss vilka skall som fungerar bäst och minimerar risken att din telefon går sönder.

Fler och fler tillverkare väljer att använda sig av glasbaksidor, det finns både för och nackdelar med detta. Den stora fördelen är att trådlösladdning samt nfc fungerar på telefonen. Den stora nackdelen är dock att risken för allvarliga skador ökar drastiskt då både framsidan och baksidan kan spricka vid tapp.

 

Vi på Fix My Phone har testat och valt ut dem absolut bästa skydden för att förhindra skador på både skärm samt baksida, Oavsett vad för typ av skydd du föredrar har vi något som passar just dig.  Vi erbjuder tunnare gummi skal, helt omfamnade fodral, plånboksskal men själv även displayskydd av härdat glas.

Ett utav dem bästa sätten att skydda sin telefon på är med just härdat skyddsglas, det tar imot fallet och kan förhindra både sprickor och repor. Vi har displayskydd till flesta populära modellerna på markaden, vi erbjuder även likadana skydd till baksidan så att man slipper att den tar skada.

Ett utav dem bästa sätten att skydda sin telefon på är med just härdat skyddsglas, det tar imot fallet och kan förhindra både sprickor och repor. Vi har displayskydd till flesta populära modellerna på markaden, vi erbjuder även likadana skydd till baksidan så att man slipper att den tar skada. Displayskydden syns nästan inte alls, och påverkar ej hur telefonen ser ut. Så det är perfekt för dem som föredrar att ej avnända något skal alls. 

Displayskydden är även designade så att dem ska fungera tillsammans med skal som skyddar ram samt baksida. 

Kom förbi vår butik så visar vi gärna fördelarna med skyddet, och hur det ser ut monterat.

Vi har även simplare skal som t.ex bumpers. Det är ett skydd som täcker ramen på telefonen och agerar som en stötdämpare, vilket dämpar trycket som hamnar på kanterna. Detta tilsammans med displayskydd ger ett väldigt bra heltäckande skydd och lämnar inget åt slumpen. 

Till nyare iPhone modellerna finns även metallbumper som har ett inbyggt skyddsglas på baksidan. Detta förhindrar baksidan från att ta smällen vid fall. 

Vi är mer än glada att visa hur våra olika skydd fungerar och hitta ett som passar just dig.