VÄRMEPISTOL

599.00kr

BESKRIVNING

Köp en värmepistol för att smälta lim och tejp för reparation

Värmepistol

Billig och enkel leverans!

Perfekt värmepistolen för att smälta exempelvis lim och tejp vid reparation av mobiltelefoner/surfplattor. Värmepistolen funkar också perfekt vid lödning vid reparationer av komponenterna. Värmepistolen är tillverkad av Steinel modell HL-1400S. Används för att lossa adhesive tejp på exempelvis displayer.

 

Artikelnummer VÄRM-PI Kategori

Köp en värmepistol för att smälta lim och tejp under en reparation

Ska du reparera en telefon så kommer du ibland behöva att smälta lim och tejp, en värmepistol är ett perfekt verktyg för detta! Köp en idag på vår webbshop och gör reparationen enklare för dig.

Har du tagit en titt på vårt sortiment?

Ta en titt om det är något mer du skulle behöva till din mobil. Exempelvis byta ut din laddkort eller skärm så är det bra att beställa dessa reservdelar som en order. Med titeln “Sveriges största reparationskedja” så borde vi vara ditt första val. Om det är något vi har lärt oss så är det att det inte är så avancerat när man byter reservdelar. Med guider så är de flesta byten inte alls komplicerade att utföra, så länge du inte är stressad och har en stadig hand. Vill du så kan du även komma in till oss i butik. För din trygghet så utför vi alltid funktionstester när vi har lagat din telefon, så vi och du kan vara säkra att det inte finns något fel när du får tillbaka telefonen. Vad känner du dig mest bekväm med? Laga själv eller lämna till våra experterna i butik?

Mer än bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG med mera. På senare tid så storsatsar vi även med att bredda våra kunskaper och expertis för att ta marknaden med storm. Vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör, teknikdelar och diverse tjänster hos oss. Varmt välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mer information.