”Välkommen på invigning i Kista Galleria”

Fix My Phone firar sin första butiksöppning i Stockholm

Göteborgsföretaget Fix My Phone bjuder på onsdag 15 april till invigning av sin tredje butik. Den här gången mitt på boulevarden i Kista Galleria.

– Butiken i Kista galleria blir vårt flaggskepp och vi har haft väldigt många kunder under de här första dagarna när vi fortfarande byggt vår butik. På onsdag inviger vi butiken ordentligt med flera kanonerbjudanden, säger grundaren och vd:n Chalak Morad.

Butiken i Kista är en i raden av flera butiksöppningar sedan den första servicebutiken öppnade i Arkaden i Göteborg under sommaren, och mobilreparatören vill fortsätta växa.

– Butiken i Kista Galleria gör att vi blir tillgängliga för både företag och privatpersoner runt om i hela Stockholmsregionen. Det är perfekt för alla som vill få sin mobil lagad under lunchen istället för att skicka iväg den på reparation i flera veckor. Vi har under de första dagarna i Kista Galleria sett att behovet av våra tjänster blir större och då blir det naturligt att även vi växer.

Under invigningsfesten på onsdag finns Chalak på plats tillsammans med butiks-teknikerna för att hjälpa kunder med trasiga telefoner och de som är ute efter mobiltillbehör.

– Vi kommer självklart ha grymma erbjudanden för att fira invigningen. Alla som besöker butiken på onsdag kommer till exempel kunna köpa bumper-skal för en krona styck så länge lagret räcker, säger Chalak Morad.

Invigningen är onsdag 15 april. Butiken ligger i Kista Galleria.
Öppettider: Alla dagar 10-21