Två nyöppnade butiker i Kungälv och Sollentuna!

Fix My Phone har nu i Kongahälla i Kungälv och Sollentuna Centrum i Stockholm öppnat dörrarna!

Fix My Phone har nu valt att öppna två ny butiker för att kunna hjälpa mer människor i Kungälv och Sollentuna. Du kan nu precis som tusentals andra kunder få hjälp med din trasiga mobiltelefon. Vi har erfarenheten och kunskapen för att kunna reparera alla tänkbara modeller som finns på marknaden, det kan vara allt ifrån Apple iPhone, iPad, Samsung galaxy , Sony Xperia, Huawei Honor med mera. 

Oavsett fel finns vi här för att få din telefon att bli som ny. De vanligaste reparationerna vi utför är byte av skärm, glas, display och batteri. Men Fix My Phone kan även hjälpa dig med svårare fel som t.ex byte av kameror, knappar, laddkontakt och vattenskade enheter. De flesta reparationerna tar inte längre än 30 minuter!

Fix My Phone i Kongahälla Centrum Kungälv

Vår butik hittar du på plan 1 i Kongahälla Centrum. Vi ligger i Närheten av Kjell & Company. Vi är glada över att fått möjligheten att finnas centralt för alla våra kunder i Kungälv. Det nya öppnade köpcentrumet gav oss ett bra läge som är enkelt att hitta och ta sig till. 

Precis som alla våra andra butiker kan vi åtgärda alla modeller och fel även här. Inget lagning är för svår. Så är du i behov av att laga din mobil besök oss redan idag!

Butiksinformation:
Älvebacken 31, 442 47 Kungälv
TEL: 070-784 10 30
Vardagar: 10-20
Lör: 10-18
Sön: 11-18


Fix My Phone i Sollentuna Centrum Stockholm

Vår andra nyöppnade butik finner du i Sollentuna Centrum, du finner oss på Plan 1 bredvid Lindex och i närheten av stadium.

Även här kan du få hjälp med samtliga modeller och fel. Vi erbjuder alltid expressreparationer på bara 30 minuter. Är det något mer avancerat fel kan det ta någon timme eller två. Välkommen till Fix My Phone redan idag för en snabb reparation till ett grymt pris!

Butiksinformation:
Sollentunavägen 163C, 191 47 Sollentuna
TEL: 0761766270
Vardagar: 10-20 
Lör: 10-18 
Sön: 10-18