Transparent skal Samsung S21 Ultra

299.00kr

BESKRIVNING

Vill du ha ett skal som inte döljer mobilens originella färger? Då har vi ett skal du kommer älska!

Transparent skal Samsung S21 Ultra

Billig och enkel leverans!

Hos Fix My Phone så har vi kunskapen och reservdelarna du behöver för alla dina telefoner. Har du en del som behöver bytas ut så har vi den! Skulle det vara så att vi inte har den del eller tillbehör du letar efter så är det bara att kontakta oss, vi ser till att du får det du är ute efter. Vad vi kan säga efter många års av erfarenhet är att det är inte speciellt svårt att reparera själv. Med våra guider och din stadiga hand så kommer du lösa en egen reparation helt själv!  En stor fördel med att reparera själv är att det blir billigare, varför inte passa på då och köpa med skydd till din telefon ifall du inte har det? Passa på och skydda telefonen nu när den är som ny.

Besök hos i butik eller lägg din beställning här på webben för att ge ett nytt liv till din telefon!

Artikelnummer TransSkal-SGS21-Ultra Kategori

Köp transparent skal Samsung S21 Ultra baksida hos FixMyPhone!

Dölj inte din mobil med ett skal, framhäv det istället med det här skalet som även skyddar den bra!

Transparent skal Samsung S21 Ultra baksida. Det här skalet är gjort på silikon som passar perfekt till din mobil, det här skalet är för dig som vill ha något enkelt eller bara vill visa upp mobilens utseende. Till skillnad från andra skal så är den väldigt tunn så den känns inte klumpig, men det hindrar dess förmåga att skydda telefonen. Köp denna produkt om du vill ha något simpelt som skyddar mot repor och andra skador som kan hända din mobil. Beställer du innan klockan 15:00 (Vardagar) så skickas den oftast samma dag! Men annars alltid inom 24h (Vardagar).

Behövs andra delar? Byta ut kameran?

Behöver du fler delar? Se då till och köp ett nu så du får alla delar på en och samma order och slipp dubbelfrakten! Med titeln “Sveriges största reparationskedja” så borde vi vara ditt första val. Det är inte avancerat när man reparera en del själv. Med guider så är de flesta reparationer inte alls avancerade. Du kan även komma in till oss i butik. För din trygghet så utför vi alltid funktionstester när vi har fixat din telefon, så vi och du kan vara säkra att det inte finns något fel när du får tillbaka telefonen. vad känner du dig mest bekväm med? Laga själv eller lämna till våra experterna i butik?

Mer än bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG med mera. På senare tid så storsatsar vi även med att bredda våra kunskaper och expertis för att ta marknaden med storm. Vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör, teknikdelar och diverse tjänster hos oss. Varmt välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mer information.