Transparent skal iPhone 13 Mini

399.00kr

BESKRIVNING

Vill du ha ett simpelt skal som skyddar din mobil men även behåller mobilens original utseende så mycket som möjligt? Då är detta transparenta skal till iPhone 13 Mini precis det du behöver!

Transparent skal iPhone iPhone 13 Mini Baksida

Billig och enkel leverans!

Hos Fix My Phone så har vi kunskapen och reservdelarna du behöver för alla dina telefoner. Har du en del som behöver bytas ut så har vi den! Skulle det vara så att vi inte har den del eller tillbehör du letar efter så är det bara att kontakta oss, vi ser till att du får det du är ute efter. Vad vi kan säga efter många års av erfarenhet är att det är inte speciellt svårt att reparera själv. Med våra guider och din stadiga hand så kommer du lösa en egen reparation helt själv!  En stor fördel med att reparera själv är att det blir billigare, varför inte passa på då och köpa med skydd till din telefon ifall du inte har det? Passa på och skydda telefonen nu när den är som ny.

Besök hos i butik eller lägg din beställning här på webben för att ge ett nytt liv till din telefon!

Artikelnummer IC-ip13M Kategori

Köp transparent skal iPhone iPhone 13 Mini hos FixMyPhone online eller butik!

Bara för du vill ha ett skal till din mobil så behöver du inte dölja din mobils originella utseende.

Transparent skal iPhone iPhone 13 Mini baksida. Det här skalet är gjort på silikon som passar perfekt till din iPhone, det här skalet är för dig som vill ha något simpelt eller bara vill ha kvar utseende av din mobil. De flesta kan vara emot skal då mobilen kan kännas “tjock” men inte denna, vårt skal är av väldig tunn silikon. Köp denna produkt om du vill ha något simpelt som skyddar mot repor och andra skador som kan hända din mobil. Beställer du innan klockan 15:00 (Vardagar) så skickas den oftast samma dag! Men annars alltid inom 24h (Vardagar).

Har du fler delar? Ett nytt batteri kanske?

Vi har så mycket fler tillbehör till din mobil, allt från laddare, hörlurar och touchvantar! Med titeln “Sveriges största reparationskedja” så borde vi vara ditt första val. Det är inte avancerat när man reparera en del själv. Med guider så är de flesta reparationer inte alls avancerade. Du kan även komma in till oss i butik för att köpa dina tillbehör. För din trygghet så utför vi alltid funktionstester när vi har fixat din telefon, så vi och du kan vara säkra att det inte finns något fel när du får tillbaka telefonen. vad känner du dig mest bekväm med? Laga själv eller lämna till våra experterna i butik?

Mer än bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG med mera. På senare tid så storsatsar vi även med att bredda våra kunskaper och expertis för att ta marknaden med storm. Vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör, teknikdelar och diverse tjänster hos oss. Varmt välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mer information.