Teknikdelar

Teknikdelar till din mobiltelefon och surfplatta  online eller i någon av våra butiker i Göteborg Stockholm.  Du kan även skicka in din enhet post till oss för reparation. Klicka i så fall på “skicka in mobilen” i menyn.

Teknikdelar online eller köp dina delar i någon av våra butiker.

Beställ dina teknikdelar till mobilen / surfplattan och reparera själv, på egen hand. Här finner du hundratals Teknikdelar och reservdelar till din mobiltelefon och Surfplatta. Köp reservdelar som batteri, display (glas, Lcd och skärm) framsida samt kamera fram & bak. På vår hemsida finner du kit som innehåller allt du behöver för att reparera din enhet. Följ våra guider på vår hemsida så kan du snabbt och enkelt byta  dina mobildelar själv, hemma. Alla reservdelar och mobildelar som erbjuds är identiska delar som vi själva använder när vi lagar enheter i våra egna butiker runt om i Sverige. Det är därför du kan vara helt trygg med att våra delar är av högsta kvalité. Dessutom är alla delar kvalitetskontrollerade av våra experter i Sverige. Billiga reservdelar, batterier & tillbehör till mobilen! Eftersom vi är en av Nordens ledande försäljare av reservdelar, batterier & tillbehör till mobilen kan vi erbjuda god kvalitét och de bästa priserna online.

Hitta teknikdelar till alla ledande tillverkare som Apple, LG, Huawei, Samsung och Sony Xperia.

Utbudet omfattar teknikdelar som batterier, display, glas och skärmar baksidor, batteriluckor, laddkontakter och andra delar i din mobiltelefon. Hos oss på Fix My Phone hittar du allt ifrån original delar till de bästa delarna tillverkade av en utomstående leverantör. Som en av Sveriges största leverantörer av reservdelar till iPhone, iPad, Samsung Galaxy, Huawei m.m. borde vi med stor sannolikhet ha just den del du söker här i vår webbshop. Hämta ut dina delar direkt i butik, i Stockholm, Göteborg, Örebro, Norrköping, Halmstad, karlstad, Skövde, Västerås, Jönköping, Borås etc.