T35 20W Dual Port 1 USB C+ 1 USB A adapter

399.00kr

BESKRIVNING

Här har du en laddnings-adapter med hela 20W som klarar allt du behöver, ladda upp till 2 enheter samtidigt utan något avbrott. Perfekt om du behöver ladda både mobil och surfplatta, eller varför inte dela med dig till någon bredvid!

Känn dig trygg med laddaren oavsett om du är hemma eller på resande fot, går smidigt ner i fickan eller väskan utan bekymmer och är redo för närmsta el-uttag. Smidig design i svart som passar även de trängre utrymmena.

Snabb leverans som alltid, kombinera gärna med en laddningskabel som du hittar här!

T35 20W Dual Port 1 USB C+ 1 USB A adapter, ladda upp till 2 enheter i taget!

T35 20W Dual Port 1 USB C+ 1 USB A adapter är laddnings-adaptern för dig som behöver oftast ladda flera enheter i taget. Många hem har en mobil, surfplatta och vissa har kanske en smart Watch och andra prylar, då är den här produkten kanon! Enkelheten är fokuset på denna produkt och är våran standardladdare som får jobbet gjort utan problem. Ladda tryggt, säkert och snabbt.

Klassiskt & funktionellt

Laddnings-adaptern har en klassisk & enkel design i nätt format och med hela 20W! Anpassad för att passa i alla vägguttag med EU-standard. Storleken är optimal för en rese-laddare och får plats till och med i fickan utan bekymmer men är stor nog för att inte försvinna bland nycklar och annat i väskan.

Laddnings-adapter, allt du behöver i en adapter.

Adaptern fungerar till alla enheter som har en USB sladd. Köp din laddare idag, eller varför inte två så att du kan ha en i väskan eller ge bort i present. Vi laddar i regel våra telefoner och surfplattor varje dag. Med denna adapter är du alltid redo att plugga in när du behöver. Fungerar lika bra som hemmaladdare som på resande fot när du åker utomlands. Iphone laddare, Iphone adapter, Android laddare, spelar ingen roll vilken typ av enhet du har, jobbet blir alltid gjort! T35 20W Dual Port adapter är ett måste!

Ps! Glöm inte att köpa till en USB-kabel av bästa kvalité för ett komplett kit. Du hittar våra sladdar här men också andra riktigt bra produkter!