Startskott för Fix My Phone i Göteborg

Mobilreparatören öppnar sin första servicebutik i Arkaden

Göteborgsföretaget Playman har reparerat inskickade mobiltelefoner från hela landet sedan 2011. Nu öppnar entreprenören och grundaren Chalak Morad den första servicebutiken i Göteborgs centrum för att bli mer tillgänglig för alla som vill laga mobilen snabbt.

– Det är ett stort och fantastiskt roligt steg, ända sedan jag började reparera mobiltelefoner har jag planerat för servicebutiker runt om i landet. Nu öppnar vi den första här i Arkaden, Göteborg, säger Chalak Morad, grundaren till Fix My Phone.

Fix My Phone lagar de vanligaste felen som uppstår med en smartphone på en lunchrast. Företagets mantra är ”snabbt, hållbart och nära dig”. Nu kan alla privatpersoner och företag i Göteborg gå förbi Arkaden och få mobilen fixad riktigt snabbt.

– Våra vanligaste serviceärenden är att byta ett krossat glas eller byta batteri till iPhone-modellerna. Dessa ärenden gör vi snabbt, du kan lämna in och få tillbaka en hel mobil inom en timma.

Arkaden där Chalak Morad valt att öppna sin butik har gott renommé i Göteborg och ett bra läge i centrala Göteborg. Platsen för servicebutiken är den viktigaste.

– Vi måste finnas där alla rör sig, samtidigt behöver jag inte ha butikslägen som är de mest exklusiva. I och med att vi är i Arkaden kan vi dra nytta av alla som är i Nordstan och i hela centrum. Dessutom kan vi ha långa öppettider vilket gör oss extra tillgängliga för kunderna.

Målet med Fix My Phone är att skapa en rikstäckande kedja med servicebutiker.

– Det här är bara början, snart öppnar vi fler butiker, säger Chalak Morad, entreprenör och grundare till Fix My Phone

Fix My Phones servicebutik i Göteborg ligger i Arkaden, Brunnsparken.