Sony Xperia Z2 Reparation (Ej längre tillgänglig för reparation)

Byt Sony Xperia Z2 display, batteri, kamera mm…

Laga Xperia Z2 hos oss ​​på Fix My Phone. På denna sidan finner du priser på våra Sony Xperia Z2 reparationer. Vi löser de flesta felen på Xperia Z2 och vi har utrustningen som krävs för att göra bästa möjliga jobb. Har du inte en Fix my Phone butik när dig, då kan du skicka in din Sony Xperia Z2 till oss med vår tjänst Fix Box. Byt skärm, glas, display och batteri på din Smartphone

Nollställ

FAST FRAKT 29KR

400.000 NÖJDA KUNDER

SNABBA LEVERANSER

MÅNGA FÖRDELAR MED FIX MY PHONE

MÅNGA FÖRDELAR MED FIX MY PHONE

FAST FRAKT 29KR

400.000 NÖJDA KUNDER

SNABBA LEVERANSER

Du gillar kanske också…

Laga Sony Xperia Z2 Reparation. Utför din reparation inom 30 min

Behöver du laga din Sony Xperia Z2? Kom in till oss på Fix My Phone så hjälper vi dig med ditt problem. Du kan också skicka in din enhet till oss via vår tjänst Fix Box för få din skärm fixad eller för att byta batteri. Att laga sprucken Sony Xperia Z2 display tar vanligtvis mellan 30-60 minuter, om det är så att din Xperia Z2 har en allvarligare skada kan det ta någon dag extra för oss att felsöka och hitta vad som behövs repareras. Du behöver inte boka tid hos oss när du vill laga din mobiltelefon. Vårt sätt att arbeta är alltid effektivt med precision för att din mobilreparation ska bli så smidigt som möjligt. Byt ditt krossade glas på din Sony Xperia Z2 hos oss redan idag.

Oavsett fel så ordnar vi det!

Vänligen välj modell till vänster i listan för mer information och prisuppgifter. Välkommen att besöka någon av våra butiker för att reparera Xperia Z2 . Du hittar våra butiker i Göteborg och Stockholm, vi finns även på orter så som i Jönköping, Karlstad, Skövde, Stenungsund etc.

Länk till alla våra butiker.

LAGA Xperia Z2  DISPLAY!

Har din Xperia Z2 skärm gått sönder? På Fix My Phone byter vi ut din X  skärm smidigt. Vi har alltid skärmar på lager, till alla färger för Xperia Z2 reparation och kan därför snabbt byta ut din skärm. En utmärkt service för dig som har en trasig, spräckt eller krossad Xperia Z2 skärm/glas.

Våra tekniker är grundligt utbildade i Sony reparationer med många års erfarenhet av Sony reparationer och alla reparationer utförs vanligen samma dag om det inte är något allvarligare fel på din enhet. Byte av skärm tar cirka 30 minuter att utföra.