Snart Öppnar Fix My Phone i Kungälv, Konghälla Centrum

Fix My Phone Öppnar i Konghälla Center i Kungälv

Fix My Phone är nu stolta över att kunna erbjuda Kungälv en del utav våran grymma service. Vi kommer att öppna dörrarna till vår helt nya butik den 28 Mars. Vi kommer att befinna oss inne i  Konghälla center. 
Fix My Phone är glada över att kunna erbjuda Kungälv snabba reparationer, till ett bra pris med dela utav högsta kvalité. 

Vad kan Fix My Phone hjälpa dig med.

Vi Lagar alla tänkbara fel på dem populäraste modellerna på marknaden som t.ex Apple iPhone. Sony Xpera, Samsung, Huawei, Honor, Oneplus och iPads. 
Vanligaste felen som sprucken skärm eller dåligt batteri löser vi på ca 30 minuter. Du kan även komma förbi oss om du har problem med laddningen, kameran ej fungerar eller om någon knapp ej fungerar på din telefon. Vi tar oss även ann vattenskadade enheter och kan ge dem en ny chans så att du kan rädda innehåll såsom bilder, kontakter och meddelanden på din telefon. Vi har även flertal olika skal samt displayskydd av härdat glas för att förhindra framtida skador på din telefon.  Så har du något som inte fungerar riktigt som det ska på din telefon så gör du rätt i att besöka oss för att få snabb hjälp.

Fix My Phone, Nordens ledande mobil reparatör

Fix My Phone har flertal butiker runt om i lander. Du finner oss på ställen som t.ex Stockholm, Göteborg, Borås, Varberg, Trollhättan, Örebro, Mörby, men vi har även butiker i Norge.  Målet för Fix My Phone är att alltid kunna erbjuda snabba reparationer till ett bra pris, nära dig. Det är därför du finner större delen utav våra butiker inuti dem stora köpcentrumen längst med landet. Fix My Phone startade sin verksamhet 2011, detta betyder att vi har funnits tillräckligt länge för att bygga upp kunskapen, erfarenheten och rutinen på hur man på bästa sätt utför reparationer. Vi har lagat tusentals enheter av olika modeller allt ifrån iPhone, Samsung, Sony till Huawei, LG, OnePlus men även någon Nokia. 

Hos Fix My Phone kan du lita på att kvalité möter kunskap, vi kompromissar aldrig på något, vi använder enbart reservdelar utav högsta kvalité. Allt för att din telefon ska fungera precis som vanligt.
Så oavsett fel är du varmt välkommen förbi oss så kan vi hjälpa dig att byta ut din sprucka iPhone skärm, eller halvtaskiga Sony batteri.

Vi erbjuder även färdiga reparations kit där du kan köpa våra skärmar i färdiga paket med alla verktyg du behöver. utifall du skulle vilja ge dig på reparationen på egen hand.