SKRUVMEJSEL P2

29.00kr

BESKRIVNING

Behöver du en skruvmejsel för att ta isär en iPhone telefon? Då rekommenderar vi Skruvmejsel P2!

Skruvmejsel P2

Billig och enkel leverans!

Hos Fix My Phone så har vi kunskapen och reservdelarna du behöver för alla dina telefoner. Har du en del som behöver bytas ut så har vi den! Skulle det vara så att vi inte har den del eller tillbehör du letar efter så är det bara att kontakta oss, vi ser till att du får det du är ute efter. Vad vi kan säga efter många års av erfarenhet är att det är inte speciellt svårt att reparera själv. Med våra guider och din stadiga hand så kommer du lösa en egen reparation helt själv!  En stor fördel med att reparera själv är att det blir billigare, varför inte passa på då och köpa med skydd till din telefon ifall du inte har det? Passa på och skydda telefonen nu när den är som ny.

Besök hos i butik eller lägg din beställning här på webben för att ge ett nytt liv till din telefon!

Artikelnummer SKRU-P2 Kategori

Köp en Skruvmejsel P2 hos Fix My Phone

Skruvmejsel P2 är speciellt anpassat för reparationer på iPhones och iPads. Den är anpassat att skruva upp bottenskruvarna på alla iPhone modeller: iPhone 4, iPhone 4/4S, iPhone 5/5s/5c, iPhone 6/6 Plus/6s/6s Plus, iPhone SE, iPhone 7/7 Plus, & iPhone 8/8 Plus osv.

Ta en rundtur genom vårt lager och se vad mer du kan behöva.

Ta en titt om det är något mer du skulle behöva till din mobil. Exempelvis byta ut din batteri eller kamera så är det bra att beställa dessa reservdelar som en gemensam order. Med titeln “Sveriges största reparationskedja” så borde vi vara ditt första val. Om det är något vi har lärt oss så är det att det inte är så komplicerat när man byter reservdelar. Med guider så är de flesta byten inte alls komplicerade att utföra, så länge du inte är stressad och har en stadig hand. Vill du så kan du även komma in till oss i butik. För din trygghet så utför vi alltid funktionstester när vi har lagat din telefon, så vi och du kan vara säkra att det inte finns något fel när du får tillbaka telefonen. Vad känner du dig mest bekväm med? Laga själv eller lämna till våra experterna i butik?

Mer än bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG med mera. På senare tid så storsatsar vi även med att bredda våra kunskaper och expertis för att ta marknaden med storm. Vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör, teknikdelar och diverse tjänster hos oss. Varmt välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mer information.