Sänkta Priser På Våra Populäraste Modeller

Fix My Phone har justerat flertal priser på olika populära modeller.

För att fortsätta erbjuda våra kunder det bästa priset när det gäller lagningar har Fix My Phone sett över priserna på skärmar och batterier, detta innebär att du som kund kommer att kunna reparera din telefon till ett ännu bättre pris. Det är fortfarande samma höga standard på skärmarna. 

Priset på lagningar justeras oftast beroende på hur länge modellen har funnits och vad för typ av skärm som den använder. iPhone 6,7,8 har gått ner rejält i pris och kostar nu mindre än någonsin även för våran originalkvalité. Vi erbjuder självklart lika snabba reparationer som vanligt så du kan förvänta dig en fullt fungerande mobil på bara 30 minuter.

Varför vänta, laga din trasiga mobil redan idag!

Så passa på redan nu att få den spruckna eller trasiga skärmen utbytt. Håller inte batteriet hela dagen längre? se då även till att byta ut det så slipper du stå där med en död telefon i slutet av dagen. Vi ger 90-dagars funktionsgaranti på samtliga delar vi byter ut, allt för att du som kund ska känna dig trygg med att välja Fix My Phone.

Här är en mindre variant på våra priser, du finner fullständiga priser om du går in på menyn “reparationer” och väljer din modell. 

Är du osäker vilken iPhone modell du har? Ta då och kolla på baksidan av telefonen, där står det model “a1678” slå in detta i google och du får dra fram vilken iPhone du har. 
Du kan även hitta detta modell nummret i inställningarna – Allmänt

Vid frågor gällande reparationer är du välkommen att kontakta oss i chatten nere till höger eller service@fixmyphon.se 

Du kan även ta kontakt med oss direkt i butik för att få hjälp vid eventuell felsökning.