Samsung S10 plånboksfodral

349.00kr

BESKRIVNING

Vill du spara plats och lämna plånboken hemma? Med ett Plånboksfodral så kan du göra det! Skydda mobilen och samla alla kort på samma stället.

Samsung S10 plånboksfodral

Billig och enkel leverans!

Fix My Phone är inte bara störst inom mobilreparation, vi storsatsar även på mobiltillbehör och ser till att ha alla reservdelar, teknikdelar, ja, alla delar och tillbehör du kan tänka dig till din telefon! Är du ute efter något som du inte kan hitta på vår hemsida? Då är det bara att kontakta oss så försöker vi hjälpa dig!

Besök hos i butik eller lägg din beställning här på webben för att ge ett nytt liv till din telefon!

Artikelnummer wc-ss10-b Kategori

Köp ett Samsung S10 Svart plånboksfodral!

Vill du skydda din Samsung S10 på ett snyggt och smart sätt? Ett Samsung S10 Plånboksfodral löser det!

Vi vill alla spara plats, speciellt när det kommer till saker vi måste bära, skulle det inte vara skönt att slippa bära sin plånbok hela tiden? Ett Samsung S10 Plånboksfodral löser detta problem åt dig! Personligen så älskar vi dessa fodral, inte bara att man sparar plats men att man även skyddar telefonen på ett snyggt sätt är något vi gillar!

Mer än bara en reparationskedja!

På Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, LG, Xiaomi med mera. På senare tid så storsatsar vi även med att bredda våra kunskaper och expertis för att ta marknaden med storm. Vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör, teknikdelar och diverse tjänster hos oss. Varmt välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mer information.

Mer än bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG med mera. På senare tid storsatsar vi också på att bredda vår kunskap och expertis för att ta marknaden med storm. Vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör och diverse tjänster hos oss. Varmt välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mer information.