Samsung Galaxy XCover Pro Skärm Svart

699.00kr

BESKRIVNING

Köp till ett Xcover Pro skärm Svart och reparera själv hemma.

Samsung Galaxy Xcover Pro skärm Svart Svart

Billig och enkel leverans!

Hos Fix My Phone så har vi kunskapen och reservdelarna du behöver för alla dina telefoner. Har du en del som behöver bytas ut så har vi den! Skulle det vara så att vi inte har den del eller tillbehör du letar efter så är det bara att kontakta oss, vi ser till att du får det du är ute efter. Vad vi kan säga efter många års av erfarenhet är att det är inte speciellt svårt att reparera själv. Med våra guider och din stadiga hand så kommer du lösa en egen reparation helt själv!  En stor fördel med att reparera själv är att det blir billigare, varför inte passa på då och köpa med skydd till din telefon ifall du inte har det? Passa på och skydda telefonen nu när den är som ny.

Besök hos i butik eller lägg din beställning här på webben för att ge ett nytt liv till din telefon!

Artikelnummer SGXCP-S-S Kategori

Köp Samsung Galaxy Xcover Pro skärm Svart hos Fix My Phone!

Uppgradera din gamla skärm till en ny Samsung Galaxy XCover Pro Skärm Svart!

Denna Samsung Galaxy Xcover Pro skärm Svart är alldeles ny från tillverkaren. Eftersom skärmen är ansiktet utåt så behöver man en hel och vacker skärm. Att reparera skärmen betydligt billigare än att köpa en ny, speciellt ifall man reparerar den själv. Det är inte direkt svårt att reparera själv hemma, har du inte verktygen som behövs? Då har vi verktygen du behöver hos oss, köp med dessa samtidigt. Vi har en riktigt bra Android Reparationskit som passar väldigt bra till dessa reparationer.

Fler delar inför din reparation?

Behöver du byta ut flera dela till din Samsung Galaxy Xcover Pro? Passa då på och beställ dessa tillsammans i en order! Exempelvis byta ut ditt laddkort eller batteri så är det bra att beställa dessa reservdelar nu tillsammans som en order, så slipper man dubbelfrakt. Med titeln “Sveriges största reparationskedja” så borde vi vara din första tanke. Det är inte direkt struligt när man byter teknikdelar. Med guider så är de flesta byten inte alls komplicerade att utföra. Vill du så kan du även komma in till oss i butik. För din trygghet så utför vi alltid funktionstester när vi har lagat din telefon, så vi och du kan vara säkra att det inte finns något fel när du får tillbaka telefonen. vad känner du dig mest bekväm med? Laga din Samsung Galaxy Xcover Pro själv eller lämna till våra experterna i butik?

Mer än bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG med mera. På senare tid så storsatsar vi även med att bredda våra kunskaper och expertis för att ta marknaden med storm. Vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör, teknikdelar och diverse tjänster hos oss. Varmt välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mer information.