Samsung Galaxy S3 Powerknapp och volymknapp

79.00kr

BESKRIVNING

Har din Samsung Galaxy S3 Power och volymknapp blivit trasig eller seg? Kan du inte längre använda Power och volymknappen? Då är det på tiden att byta ut Power och volymknappen!

Samsung Galaxy S3 Power och volymknapp

Bra priser och snabb leverans!

På Fix My Phone kan du få din mobil lagad med Hos Fix My Phone så har vi kunskapen och reservdelarna du behöver. Har du en del som behöver bytas ut så har vi den! Vad vi kan säga efter många års av erfarenhet är att det är inte speciellt svårt att reparera själv. Med våra guider och din stadiga hand så kommer du lösa en egen reparation helt själv!  En stor fördel med att reparera själv är att det blir billigare, varför inte passa på då och köpa med skydd till din telefon ifall du inte har det? Passa på och skydda telefonen nu när den är som ny.Besök hos i butik eller lägg din beställning här på webben för att ge ett nytt liv till din telefon!, med flera års erfarenhet och goda resultat så fortsätter vi att vara ledande inom vårt område när det kommer till reparationer. Behöver du reparera din mobil så är det till oss du skall gå till! Vi lagar i princip alla modeller och olika typer av reparationer för att du skall känna att du behöver bara gå till ett enda ställe, nämligen Fix My Phone. Vi ser fram emot ditt nästa besök och att få laga just din mobil!

Artikelnummer SGS3-P-V Kategori

Köp en ny Samsung Galaxy S3 Power och volymknapp Svart på vår webbshop!

Har din Samsung Galaxy S3 Power och volymknapp Svart slutat att göra sitt jobb? Har Power och volymknappen gått sönder? Det är inte så konstigt att den blir alltmer slitna med tiden när man tänker på hur mycket man använder dom. Som tur är så är dom väldigt billiga och enkla att byta ut. Med en snabb guide och en stadig hand så kan du fixa det hur enkelt som helst. Kom bara ihåg att man behöver specifika verktyg för att reparera en telefon, så ta en titt på vårt sortiment och se vad du kan behöva. Beställ din Power och volymknapp innan 15:00 på en vardag så skickar vi dom samma dag, annars så skickar vi dom nästkommande vardag.

Vi är butiken för din trasiga telefon!

Behöver du flera delar än bara knappen så har gott om produkter. Så som skärm, batterier, baksidor men även kamera både fram och bak.  Med våra reservdelar lagar du enkelt dina enheter själv. Med videostöd så är de flesta byten inte alls svåra att utföra. Lägg alla delar du behöver i en och samma order så slipper du att betala dubbelfrakt!

Mer än bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG med mera. På senare tid storsatsar vi också på att bredda vår kunskap och expertis för att ta marknaden med storm. Vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör och diverse tjänster hos oss. Varmt välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mer information.