Samsung Galaxy S21 Ultra Skärm Silver

4,499.00kr

BESKRIVNING

Byt ut din Samsung Galaxy S21 Ultra skärm idag!

Samsung Galaxy S21 Ultra Svart Skärm

Hos Fix My Phone så har vi kunskapen och reservdelarna du behöver. Har du en del som behöver bytas ut så har vi den! Vad vi kan säga efter många års av erfarenhet är att det är inte speciellt svårt att reparera själv. Med våra guider och din stadiga hand så kommer du lösa en egen reparation helt själv!  En stor fördel med att reparera själv är att det blir billigare, varför inte passa på då och köpa med skydd till din telefon ifall du inte har det? Passa på och skydda telefonen nu när den är som ny.

Besök hos i butik eller lägg din beställning här på webben för att ge ett nytt liv till din telefon!

Artikelnummer SGS21U-S-Sil Kategori

Köp Samsung Galaxy S21 Ultra Skärm Silver idag och reparera din skärm själv.

Har du fått en skada på din Samsung Galaxy S21 Ultra skärm Silver så kan du enkelt reparera den själv. Allt du behöver är lite verktyg, se till att kolla på en guide ifall det är din första gång. Det är nästan som avancerat lego att reparera telefoner, sätta fast rätt del på rätt plats. Var dock försiktig, det är känsliga delar vi tar hand om.

Behöver du mer tillbehör efter reparationen.

Det är ett få enkla steg som behövs, du gör första just nu genom att köpa en ny del. Resten är bara att vänta på leverans och sen byta ut delen, smidigt, eller hur? Vi har alla delar som behövs som skärm, batterier, baksidor men även fram och bakkamera. Med våra reservdelar fixar du smidigt dina enheter helt själv. Med guider så är de flesta byten inte alls svåra att reparera. Du kan även komma in till oss. För din trygghet så utför vi alltid funktionstester när vi har lagat din telefon, så vi och du kan vara säkra att det inte finns något gömt fel när du får tillbaka telefonen. Vad vill du helst göra? Laga själv eller lämna till våra experterna? Kom bara ihåg att du behöver verktyg för att reparera, dem finns här!

Så mycket mer än bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG med mera. På senare tid storsatsar vi också på att bredda vår kunskap och expertis för att ta marknaden med storm, vi vill alltid kunna stå på topp och vara stolta. Vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva, vi ska kunna en ny model så fort den kommer ut. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör och diverse tjänster hos oss. Välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mera information.