Samsung Galaxy S20 Simkortshållare Blå

99.00kr

BESKRIVNING

Har simkortshållaren blivit trasig eller borttappad? Ingen fara hos oss kan du få en ny!

Samsung S20 simkortshållare Blå

Det kan betyda att du behöver byta ut den! Som tur är erbjuder vi på Fix My Phone en helt ny till väldigt lågt pris. Snabb leverans utan krångel. Beställ din del redan idag och få den skickad redan samma dag eller inom 24h. Alltid fast frakt på 29kr. Gör dig själv och mobilen en tjänst och beställ Samsung Edge S6 Simkortshållare från fixmyphone.se idag!

Artikelnummer SGS20-SK-B Kategori

Samsung Galaxy S20 Simkortshållare Blå

Hittar du inte din Simkortshållare Blå till din samsung? Ingen panik, eftersom Fix My Phone erbjuder dig en ny till schysst lågt pris. Den här delen passar till S8 och S8 Plus. Simkortshållare Blån är en väldigt liten del i din Samsung Galaxy S20 så det är enkelt att tappa bort den. Beställ en ny här på webben och få den levererad inom ett par dagar. Skickar redan inom 24h, vanligtvis samma dag som ordern genomförs innan 15.00.

Trasig lucka? Skadad när mobilen fick en smäll?

Var inte orolig när din Simkortshållare Blå för Samsung har blivit skadad. Därför en snabb leverans bort så har du en ny Simkortshållare Blå hos dig. Köp Samsung Galaxy S20 Simkortshållare Blå redan idag hos oss på Fix My Phone. Byt ut den skadade hållaren mot en ny och hel.

Byt ut flera delar på en gång eller är du i behov av mobiltillbehör?

Hos oss köper du allting du behöver till din mobil, vi har allt. Du behöver inte åka till olika ställen därför att vi har samlat allting du kan tänkas behöva under ett och samma tak. Vi erbjuder allt ifrån reparationer, reservdelar, mobiltillbehör och mer. Välkommen till Fix My Phone, din partner och butik för allt som rör mobilen inom reparation, mobildelar & mobiltillbehör.