Samsung Galaxy S20 NFC

249.00kr

BESKRIVNING

Går det inte att ansluta dina hörlurar till din Samsung galaxy S20? Då är det dags att byta ut NFC på din Samsung galaxy S20! Mobilens Bluetooth Flex kan ibland sluta att reagera. Detta gör att det inte går och ansluta till en annan bluetooth enhet. Du löser allt möjligt strul med endast ett byte av Samsung galaxy S20 NFC ! Köp teknikdelar och mobildelar via Fix My Phone

PS! Glöm inte köpa till verktygen du behöver för att laga!

Artikelnummer SGS20-NFC Kategori

Byt NFC på din Samsung Galaxy S20!

Köp Samsung Galaxy S20 NFC  hos Fix My Phone. Laga själv eller lämna in mobilen till någon av våra reparatörer runt om i landet. Det är den delen som styr NFC i mobilen som låter dig parkoppla enheter med baksidan emot varandra. Byt ut NFC på din Samsung Galaxy S20  så löser du dina problem! Köp Samsung Galaxy S20 teknikdelar idag och slipp problemen!

När bör NFC bytas ut?

är du upplever problem med din Bluetooth eller NFC överlag då är det dags för ett byte. Till exempel att de inte reagerar, att telefonen fastnar i ett läge där den inte kan ansluta via bluetooth trots otaliga omstarter. Fix My Phone har det du behöver, dessutom alltid till rätt pris! Du kan köpa mobildelar/reservdelar/teknikdelar och verktyg hos oss. Dessa verktyg används för att reparerar telefonen och byta Samsung Galaxy S20 NFC på egen hand.

Flera delar som behöver bytas?

Behöver din mobil ytterligare reparationer? Till exempel reparation av skärmen eller kameran är det bra att passa på att köpa dessa delar också. Har skärmen blivit repig eller till och med trasig? Byt då ut din trasiga skärm till en spillans ny såförlänger du livslängden på din Samsung Galaxy S20. Du kan göra bytet själv med hjälp av våra guider här på hemsidan. På Fix My Phone erbjuder produkter av hög kvalitet som är anpassade efter alla möjliga reparationer till din Samsung Galaxy S20. Glöm inte att köpa med dig rätt tillbehör som skyddar din Samsung Galaxy S20 som skärmskydd, mobilskal eller fodral.

Denna Samsung Galaxy S20 NFC är kompatibel med

  • Apple Samsung Galaxy S20

Byt Bluetooth Flex & NFC på din Samsung Galaxy S20 själv, så enkelt. Vi har guider som vägleder dig Steg för steg. Se bara till att att laga försiktigt och utan tidspress om du inte är van vid att reparera mobiler. Att köpa reservdelar samt verktyg och reparera själv är ett billigare alternativ. Istället för att reparera hos en verkstad. Vi på Fix My Phone erbjuder båda alternativen. Antingen kan du laga själv eller få mobilen lagad av våra reparatörer. Lagar du själv blir det billigare. Investera då det du sparat i olika tillbehör som förbättrar upplevelsen av din Samsung Galaxy S20.  Är du däremot osäker finns vi här för dig, vi lagar din mobil så den blir som ny igen! Vid andra frågor om byte av NFC eller andra produkter finns vi på Fix My Phone alltid tillgängliga för dig. Välkommen att höra av dig via chatt eller mail service@xn--lagaiphonegteborg-9zb.se.