Samsung Galaxy S20 FE Baksida Vit

349.00kr

BESKRIVNING

Att få en spricka på baksidan är inget speciellt, det enda som krävs är en simpel reparation.

Samsung Galaxy S20 FE Baksida Röd

Bra priser och snabb leverans!

Hos Fix My Phone så har vi kunskapen och reservdelarna du behöver. Har du en del som behöver bytas ut så har vi den! Vad vi kan säga efter många års av erfarenhet är att det är inte speciellt svårt att reparera själv. Med våra guider och din stadiga hand så kommer du lösa en egen reparation helt själv!  En stor fördel med att reparera själv är att det blir billigare, varför inte passa på då och köpa med skydd till din telefon ifall du inte har det? Passa på och skydda telefonen nu när den är som ny.

Besök hos i butik eller lägg din beställning här på webben för att ge ett nytt liv till din telefon!

Artikelnummer GS20FE-s-v Kategori

Har din vardag blivit förstörd av en sprucken baksida? Vi har Samsung galaxy S20 FE Baksida Vit!

En mobil kostar mycket, det vet vi alla, men vad alla inte vet är att delar till mobil kostar inte lika mycket och det är enkelt att byta! Varför gå runt med en trasig telefon eller köpa en helt ny när du kan enkelt laga den själv för oftast en väldigt billig peng? Vi har de delar och kunskaper som krävs för att du ska får en helt ny telefon i känsla. Samsung Galaxy S20 FE Baksida Vit köper du enklast direkt på webben här hos oss. Vi är stolta att alltid erbjuda högsta kvalitet på våra varor.

Tar du det lugnt och stilla så vet vi att du kan reparera en mobil alldeles själv!

Kolla gärna in en guide flera gånger innan du börjar. Men det är viktigt att tänka på att även om det är enkelt, så är det känsliga teknikdelar vi tar hand om, så var lugn och försiktig! Vi har allt så som skärm, batterier, laddkontakt men också kamera både fram och bak. Vi har reservdelar och guider för att hjälpa dig installera den nya delen så enkelt som möjligt. De flesta mobilreparationer är inte allt för avancerade och kan göras med stöd av en videoguide och en stadig hand. Vad är du bekvämast med? Laga själv eller ta in den till oss? Glöm bara inte verktygen som behövs!

Mer än bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG med mera. På senare tid storsatsar vi också på att bredda vår kunskap och expertis för att ta marknaden med storm. Något vi är säkra på att vi har, är att vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör och diverse tjänster hos oss. Varmt välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mer information.