Samsung Galaxy S10e Kameralins

79.00kr

BESKRIVNING

Vill du ha samma kvalité som du hade när Samsung Galaxy S10e var ny?
Att kvalitén blir sämre kan vara orsaken av en spricka på linsen. eller andra skador.
Då finns det bara en sak man kan göra, byta ut Kameralinsen på din Samsung Galaxy S10e!

Skurken till dåliga bilder kan vara en spricka i linsen. Köp
en helt ny kameralins, annars kan hela kameran går sönder. Du fixar
alla dessa problem genom ett byte av Samsung Galaxy S10e Kameralins ! Köp reservdelar och
mobildelar via Fix My Phone!
PS! Kom ihåg att du behöver speciella verktyg för att byta ut delarna, har du inte några så kan du köpa hos oss!

Artikelnummer SGS10e-KL Kategori

Byt ut din Samsung Galaxy S10e kameralins !

Vi har alltid kameralinser till dig här på Fix My Phone. Vi har alla delar och verktyg som behövs för att du skall kunna laga på helt egen hand. Kameran är en värdefull och uppskattad funktion, en hel och funktionell lins är ett måste för bra bilder. Om du tar för lång tid på dig så kan skadan sprida sig och påverka andra delar, som hela kameran. Köp Samsung Galaxy S10e Kameralins så löser du allt strul med bilderna. Upplev känslan att få vackra bilder med din Samsung Galaxy S10e igen!

Lägg din beställning innan klockan 15:00 på en vardag så skickar vi varan samma dag, annars nästkommande vardag.
Vi ser fram emot att ha dig som kund.

Ska hela kameran bytas ut?

Är det bara linsen som har en spricka men ingen skada skedd på hela kameran? Då är det bara att byta ut linsen. Som bonus så blir det billigare också! Men det gäller att man byter ut den innan själva kameran går sönder! Vi har det du behöver inom reservdelar & mobildelar! Alla mobildelar/reservdelar och verktyg hittar du hos oss. Verktygen behövs för att till för att laga telefonen och byt ut kameralinsen själv. Vill du få den lagad av experter så kan du lämna in den till våra butiker.

Ta tillfället i akt och byt ut fler delar?

Oavsett vilka delar du vill köpa till din Samsung Galaxy S10e så har vi dom till dig, små som bottenskruvar och större som laddningsport eller batteri? Beställ dessa reservdelar samtidigt så försvinner dina problem. Att batteriet blir sämre finns det tyvärr inget att göra åt, men det är ett enkelt problem att fixa. Få hjälp av våra guider och ett köp batteri till Samsung Galaxy S10e direkt hos oss med original kvalitet. På Fix My Phone finns det endast produkter av högst kvalité som är menade för alla typer avreparationer som du behöver göra på din Galaxy S10e. Köp med mobiltillbehör som skyddar din Samsung Galaxy S10e som skärmskydd, skal eller fodral, så går den förhoppningsvis inte sönder igen.