Samsung Galaxy Note 20 Ultra Batteri

249.00kr

BESKRIVNING

Ett batteri ska enkelt hålla en hel dag, en sån gammal telefon som en Note 20 Ultra förtjänar ett nytt liv i form av ett batteri.

Samsung Galaxy Note 20 Ultra batteri

Batterier behöver inte lägga av helt för att man ska byta batteri, så fort du märker stor skillnad så tycker vi att du ska byta.

Hos Fix My Phone så har vi kunskapen och reservdelarna du behöver. Har du en del som behöver bytas ut så har vi den! Vad vi kan säga efter många års av erfarenhet är att det är inte speciellt svårt att reparera själv. Med våra guider och din stadiga hand så kommer du lösa en egen reparation helt själv!  En stor fördel med att reparera själv är att det blir billigare, varför inte passa på då och köpa med skydd till din telefon ifall du inte har det? Passa på och skydda telefonen nu när den är som ny.

Besök hos i butik eller lägg din beställning här på webben för att ge ett nytt liv till din telefon!

Artikelnummer SGN20U-Bat Kategorier ,

Byt ut ditt Samsung Galaxy Note 20 Ultra Batteri för att ge din mobil ett nytt liv!

Den mobildel som blir sämre oavsett vad du gör med den är batteriet, det behövs ingen skada för att batteriet ska bli sämre, det gör tiden åt dig. Tänk dig alla batterier du har hemma som kontrollen, finns det något som håller flera år? Batterier är som människor, dom åldrar och blir mer långsammare. Låter det bekant? Då är det dags att byta Note 20 Ultra batteriet! Samsung Galaxy Note 20 Ultra Batteri beställer du enklast direkt på webben här hos oss. Gå inte runt och vara orolig, ta bort dina bekymmer. Hos Fix My Phone är det alltid högsta kvalitet!

Reparera själv eller låt oss göra jobbet.

Hos Fix My Phone så har du både alternativen! Vill du reparera telefonen på egen hand så har vi telefondelarna du behöver och även erbjuder guider för flera reparationer som hjälper dig på vägen. Så som skärm, baksidor, laddkontakt men också kameran på både fram och baksida. Vi utför alltid funktionstester på din enhet innan och efter vi reparerar, eftersom alla skador inte alltid syns, samt testar efter reparationen. Allt för att försäkra oss och er att det inte finns några osynliga skador. Allt för att du ska känna dig trygg men även för att ge dig ett så bra resultat som möjligt, vi garanterar trots allt nöjda kunder! Med våra reservdelar och guider så är det jättesmidigt och enkelt för dig att laga en telefon på egen hand. Som bonus så är det även billigare att reparera själv! Du kan passa på och köpa något tillbehör som du behöver med pengarna du sparar.

Mer än bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG med mera. På senare tid storsatsar vi också på att bredda vår kunskap och expertis för att ta marknaden med storm. Vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör och diverse tjänster hos oss. Varmt välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mer information.