Samsung Galaxy A6 (2018) Skärm Svart

799.00kr

BESKRIVNING

Har din Samsung Galaxy A6 (2018) skärm gått sönder? Med Fix My Phone så är det enkelt ordnat!

Samsung Galaxy A6 (2018) skärm svart

På Fix My Phone kan du få din mobil lagad med Hos Fix My Phone så har vi kunskapen och reservdelarna du behöver. Har du en del som behöver bytas ut så har vi den! Vad vi kan säga efter många års av erfarenhet är att det är inte speciellt svårt att reparera själv. Med våra guider och din stadiga hand så kommer du lösa en egen reparation helt själv!  En stor fördel med att reparera själv är att det blir billigare, varför inte passa på då och köpa med skydd till din telefon ifall du inte har det? Passa på och skydda telefonen nu när den är som ny.Besök hos i butik eller lägg din beställning här på webben för att ge ett nytt liv till din telefon!, du hinner nästan alltid med en lagning under en snabb lunch. Med lång erfarenhet och goda resultat så fortsätter vi att vara ledande inom vår bransch. Behöver du laga din mobil så är det till oss du skall gå! Vi lagar i princip alla modeller och olika typer av reparationer för att du skall känna att du behöver bara gå till ett enda ställe, nämligen Fix My Phone. Vi ser fram emot ditt nästa besök och att få laga just din mobil!

Artikelnummer SGA618-S-S Kategori

Laga din Samsung Galaxy A6 (2018) skärm hemma i lugn och ro!

Har din Samsung galaxy A6 (2018) skärm svart fått en svår skada? Kanske har den en sprickor eller så är touchen inte ok? Då bör du reparera den.  Om du lagar skärmen i tid så förhindrar du fler skador på din mobil och således förlänger livet på din Samsung. Sprickor sprider sig snabbt och enkelt. Samsung Galaxy A6 (2018) Skärm Svart köper du smidigt här hos oss. Alltid högsta kvalitet!

Du kan vara säker på att det går att reparera din telefon!

Inte bara att du kan reparera din skärm men så erbjuder Fix My Phone reparation utav andra komponenter som din mobil kan behöva. Så som batteri, baksidor, laddkontakt men även kamera både fram och bak.  Oavsett vilket problem du än har med din enhet så kan du lita på att vi löser dem!

Mer än bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG med mera. På senare tid storsatsar vi också på att bredda vår kunskap och expertis för att ta marknaden med storm. Vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva, vi ska kunna en ny model så fort den kommer ut. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör och diverse tjänster hos oss. Välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mera information.