Samsung Galaxy A6+ 2018 Kameralins

149.00kr

BESKRIVNING

Hittat en spricka på din kameralins? Skadan kan vara mer allvarlig än du tror.

Att kvalitén blir sämre kan vara orsaken av en spricka på linsen.
Då finns det inte ett bättre tecken att man ska byta Kameralins på din Samsung A12!

Skurken till dåliga bilder kan vara en spricka i linsen. Köp en helt ny kameralins, annars kan hela kameran går sönder. Du fixar
alla dessa problem genom ett byte av Samsung Galaxy A12! Köp reservdelar och mobildelar via Fix My Phone!

PS!
Kom ihåg att du behöver speciella verktyg för att byta ut delarna, har du inte några så kan du köpa hos oss!

Artikelnummer SGA6P-KL Kategori

Köp Samsung Galaxy A6+ 2018 Kameralins Svart!

Ifall det är något vi har gott om i vårt lager så är det kameralinser. Vi har även alla andra delar samt verktygen som behövs för att kunna utföra reparationerna. Mobilen har tagit över digitalkamerans roll i världen, så se till att kunna ta klara och fina bilder. Blir det suddiga kort när du fotar? Finns det kanske en spricka i kameralinsen? Agera snabbt med att köpa en ny kameralins så kanske slipper du att skadan blir värre och du kommer kanske få behöva köpa en ny kamera istället, det blir billigare i längden! Köp Samsung Galaxy A6+ 2018 kameralins Svart så löser du allt strul med bilderna. Upplev känslan att få vackra bilder med din Samsung Galaxy A6+ 2018 igen!

Byta ut

Så länge det bara är linsen som är sönder och inte hela kameran så behöver du bara byta ut linsen, Samsung har gjort det enkelt för dig! Som bonus så är det betydligt billigare också! Men det gäller att man byter ut den innan själva kameran går sönder. Vårt rekommendation är att byta linsen så fort den har fått en skada, även om kameran funkar så borde du byta ut den. Vi har allt inom reservdelar & mobildelar! Alla mobildelar/reservdelar och verktyg hittar du enkelt hos oss. Verktygen behövs för att till för att laga telefonen och byt ut kameralinsen själv. Du kan även lämna in den till någon av våra butiker runt om Sverige så reparerar våra experter den åt dig.

Ta tillfället i akt och byt ut övriga trasiga delar!

Vill du köpa övriga delar till din A6+ 2018? Stort som litet, allt från ett skärm byte till ny baksida eller batteri? Beställ dessa reservdelar samtidigt så försvinner dina problem ur världen. Att batteriet blir gammalt och långsamt finns det tyvärr inget att göra åt, men det är ett enkelt problem att fixa. Få hjälp av våra guider och ett köp batteri till Samsung Galaxy A6+ 2018 direkt hos oss med original kvalitet. Hos Fix My Phone erbjuder produkter av högst kvalité som är menade för alla typer av reparationer som du behöver göra på din mobil. Köp med mobiltillbehör som skyddar din telefon som skärmskydd, skal eller fodral, så går den förhoppningsvis inte sönder igen.