Samsung Galaxy A41 Moderkortsflex

199.00kr

BESKRIVNING

Har Samsung Galaxy A41 Moderkortsflex lagt av? Beställ denna del ifall du behöver en ny Moderkortsflex.

Samsung Galaxy A41 Moderkortsflex

Bra priser och snabb leverans!

På Fix My Phone kan du få din mobil lagad med Hos Fix My Phone så har vi kunskapen och reservdelarna du behöver. Har du en del som behöver bytas ut så har vi den! Vad vi kan säga efter många års av erfarenhet är att det är inte speciellt svårt att reparera själv. Med våra guider och din stadiga hand så kommer du lösa en egen reparation helt själv!  En stor fördel med att reparera själv är att det blir billigare, varför inte passa på då och köpa med skydd till din telefon ifall du inte har det? Passa på och skydda telefonen nu när den är som ny.Besök hos i butik eller lägg din beställning här på webben för att ge ett nytt liv till din telefon!, med flera års erfarenhet och goda resultat så fortsätter vi att vara ledande inom vårt område när det kommer till reparationer. Behöver du reparera din mobil så är det till oss du skall gå till! Vi lagar i princip alla modeller och olika typer av reparationer för att du skall känna att du behöver bara gå till ett enda ställe, nämligen Fix My Phone. Vi ser fram emot ditt nästa besök och att få laga just din mobil!

Artikelnummer SGA41-MFlex Kategori

Köp Samsung Galaxy A41 Moderkortsflex på vår webbshop!

Har din Samsung Galaxy A41 Moderkortsflex gått sönder? Köp till denna flex ifall flexen till morderkortet har gått sönder. Som tur är så är flexen väldigt billig och enkel att byta ut, med en snabb guide som man kan hitta online och en stadig hand så kan du fixa det enkelt och snabbt. Kom bara ihåg att man behöver speciella verktyg för att reparera en telefon, så ta en titt på vårt sortiment och se vad du kan behöva. Beställ dina knappar innan 15:00 på en vardag så skickar vi dom samma dag, annars så skickar vi dom nästkommande vardag.

Vi är butiken för din trasiga telefon!

Behöver du mer delar än själva flexen så har gott om reservdelar till din Samsung. Så som skärm, batterier, baksidor men också kamera både fram och bak. För att du ska känna dig så trygg som möjligt så utför vi alltid funktionstester när vi har lagat din telefon, så vi kan vara säkra att det inte finns något fel när du får tillbaka telefonen. Med våra reservdelar lagar du enkelt dina enheter själv. Med videostöd så är de flesta byten inte alls svåra att utföra. Vad vill du helst göra? Laga själv eller lämna till våra experterna?

Mer än bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG med mera. På senare tid storsatsar vi också på att bredda vår kunskap och expertis för att ta marknaden med storm. Vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör och diverse tjänster hos oss. Varmt välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mer information.