Samsung Galaxy A20s Skärm Svart

699.00kr

BESKRIVNING

Har din Samsung Galaxy skärm gått sönder? Vi löser!

Samsung galaxy A20e Skärm svart Hos Fix My Phone så har vi kunskapen och reservdelarna du behöver. Har du en del som behöver bytas ut så har vi den! Vad vi kan säga efter många års av erfarenhet är att det är inte speciellt svårt att reparera själv. Med våra guider och din stadiga hand så kommer du lösa en egen reparation helt själv!  En stor fördel med att reparera själv är att det blir billigare, varför inte passa på då och köpa med skydd till din telefon ifall du inte har det? Passa på och skydda telefonen nu när den är som ny. Besök hos i butik eller lägg din beställning här på webben för att ge ett nytt liv till din telefon!

Artikelnummer SGA20s-S Kategori

Laga din Samsung Galaxy A20s hos Sveriges största reparationskedja!

Man bör byta ut sin skärm ifall skärmen har fått sprickor eller ifall den har fått döda pixlar. Om din Samsung Galaxy A20s Skärm har skadats när den blivit tappad den eller av rent slitage så bör man byta skärmen. Om du lagar skärmen i tid så förhindrar du fler skador på din mobil och således förlänger livet på din Samsung. Samsung Galaxy A20s Skärm köper du enklast direkt på webben här hos oss. Alltid högsta kvalitet!

Reparera andra delar på din telefon.

Inte nog med att du kan reparera skärmem men så kan du även reparera  andra komponenter på. Så som batteri, baksidor, laddkontakt men också kamera både fram och bak. Vi utför alltid funktionstester på enheten innan vi lagar eftersom alla skador inte alltid syns. Detta gör att vi kan få en överblick över om det är några andra fel eller skador. Allt för din trygghet men också att ge dig ett så bra resultat som möjligt. Med andra ord, oavsett vilket problem du än har med din enhet så kan du lita på att vi löser dem!

Mer än bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG med mera. På senare tid storsatsar vi också på att bredda vår kunskap och expertis för att ta marknaden med storm. Vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör och diverse tjänster hos oss. Varmt välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mer information.