Samsung Galaxy A02s Laddkontakt

199.00kr

BESKRIVNING

Har din Samsung Galaxy gått sönder? Vi löser!

Samsung Galaxy A20e Laddkontakt Bra priser och snabb leverans! Hos Fix My Phone så har vi kunskapen och reservdelarna du behöver. Har du en del som behöver bytas ut så har vi den! Vad vi kan säga efter många års av erfarenhet är att det är inte speciellt svårt att reparera själv. Med våra guider och din stadiga hand så kommer du lösa en egen reparation helt själv!  En stor fördel med att reparera själv är att det blir billigare, varför inte passa på då och köpa med skydd till din telefon ifall du inte har det? Passa på och skydda telefonen nu när den är som ny. Besök hos i butik eller lägg din beställning här på webben för att ge ett nytt liv till din telefon!

Artikelnummer SGA02S-LK Kategori

Laga din Samsung Galaxy A02s själv i hemmet eller hos Sveriges största reparationskedja!

I det fall din Samsung Galaxy A02s Laddkontakt har blivit trasig när du råkat tappat den eller utav slitage ska du byta ut laddkontakten, det är en enkel reparation. Ett byte av samsung Galaxy A02s laddkontakt gör att du kan ladda telefonen som nytt igen, så länge batteriet är bra. Samsung Galaxy A02s Laddkontakt köper du enklast direkt på webben här hos oss. Alltid högsta kvalité på våra produkter!

Det är väldigt få fel vi inte kan reparera, kan inte vi som kan ingen.

Laddkontakten är endast en av många delar som vi säljer, oavsett del så kan vi nästan alltid hjälpa dig. Så som skärm, batterier, baksidor men också kamera både fram och bak. Du som kund har också möjlighet att besöka oss i butik.Vi utför alltid funktionstester på enheten innan vi lagar eftersom alla skador inte alltid syns. Detta gör att vi kan få en överblick över om det är några andra fel eller skador. Allt för din trygghet men också att ge dig ett så bra resultat som möjligt. Med våra reservdelar lagar du enkelt dina enheter själv. De flesta mobilreparationer är inte allt för avancerade och kan göras med stöd av en videoguide. Vad föredrar du? Laga själv eller lämna till experterna?

Mer än bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG med mera. På senare tid storsatsar vi också på att bredda vår kunskap och expertis för att ta marknaden med storm. Vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör och diverse tjänster hos oss. Varmt välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mer information.