Fix My Phone Omdöme, RECENSION, Review

Det är superviktigt för oss på Fix My Phone att du som kund blir nöjd, och återkommer till oss om du får framtida problem. Varje år hjälper vi mer än 100.000 kunder. Tyvärr kan det  någon gång  bli fel på grund av missförstånd eller svåra tekniska utmaningar. Vi vill förstås inte att ett misstag eller en tråkig sekvens skall ge dig en negativ bild av hela vår verksamhet. Skriv gärna till oss, varesig det är ris eller ros du vill tilldela oss. Vi är glada att höra dig oavsett. Bakom varje recension finns en upplevelse som är viktig för oss att känna till.  Skriv ditt omdöme om Fix My Phone.

Fix My Phone Review recension omdöme

Anna Hansson - omdöme

5/5

Bytte glas på min iPhone.
Servicen är så super, jag fick en riktigt personlig service där jag fick tips ang vad jag skulle göra med min iPhone, tips och info som låg helt utanför glasbytet. Jag är så nöjd med resultatet!! Och priset var kanon, jag hade aldrig hittat ett billigare alternativ. Så sträck på er på ”Fix my phone” ni gör ett strålande jobb!!!

Camilla Jansson - recension

5/5

Ramsey i butiken i Sollentuna Centrum var otroligt hjälpsam, letade reda på felet och fixade telefonen på plats utan kostnad.

Lina - omdöme

5/5

Bytte glas på min iPhone. Jag uppskattar servicen från Rasmus… Jag uppskattar servicen från Rasmus från Fix My Phone Lerum! Toppenbra!! Speciellt efter tidigare servicepersonal som gång på gång misskött sitt arbete och uteblivit från att öppna affären.

WelshWitchJosie -recension

5/5

Fick utmärkt hjälp ifrån Filip på Fix…på Fix my phone i Trollhättan. Jätte nöjd! Tack så mycket!

Tilda Toresson -review

5/5

Bytte glas på min iPhone.
Väldigt noggrant arbete Väldigt noggrant arbete. Varit här flera gånger, och är alltid nöjd!