Posta din telefon till oss för snabb reparation!

Vi kan snabbt hjälpa dig även om du inte har möjlighet att besöka en utav våra butiker. Du kan posta in din telefon för att snabbt få den lagad.

Det är inte alltid man har möjligheten att ta sig in till våra butiker, man kanske bor en bra bit bort. Eller så finns helt enkelt inte tiden för det. 
Då är detta en perfekt tjänst för dig. 

Vi påbörjar alla reparationer omgående och ser till att posta tillbaka din enhet så snabbt vi kan, det innebär att du ej behöver gå en längre tid utan din telefon.

Du kan beställa lagning genom vår hemsida och sedan få den lagad och hemskickad snabbt och enkelt.

Så här fungerar det!

Lägg beställning på våran hemsida, välj modell och vilken del du vill reparera.

Skriv gärna med en lapp i paketet där du beskriver exakt vad för fel du upplever och vad du vill få hjälp med, allt för att vi ska kunna påbörja reparationen omgående. Skriv även med ditt namn, email och telefonnummer så vi kan kontakta dig ifall det skulle behövas. Skriv även med ordernummer.

Paketera sedan på ett säkert sätt så att det ej uppstår fler skador på din enhet, vi rekommenderar att använda bubbelplast och linda in den väl. Se till att posta telefonen genom postens rekommenderade brev, då är paketet försäkrat och spårbart. 

Direkt vi får in enheten påbörjar vi lagningen, om det skulle vara några frågor kontaktar vi dig under reparationen för att se till att allt fungerar exakt som det ska.

Vi postar sedan tillbaka enheten till samma adress så kan du hämta ut din enhet. Vi återställer ej enheterna om det ej behövs. Det innebär att du kan fortsätta använda din telefon direkt du får hem den. 

Vid frågor gällande skickande av din trasiga telefon kontakta gärna oss på service@xn--lagaiphonegteborg-9zb.se 
alternativt genom chatten vi har längst ner till höger på sidan. 

Vi strävar alltid mot att ge en snabb service av högsta kvalité.

Vi gör alltid vårt bästa för att det ska vara så smärtfritt för dig att få din telefon fixad som möjligt, det ska ej ta lång tid och ska ej svida i plånboken. Vi erbjuder skärmar i olika klasser just för att kunna erbjuda dem bästa priserna. Vi rekommenderar självklart alltid originalkvalité skärmarna då dem är så lika originalen som möjligt. 

Vi erjuder alltid 3 månaders funktionsgaranti på våra reparationer, det innebär att du har gott om tid att testa din enhet och se att allt fungerar som det ska. Vi är stolta och står bakom alla reparationer så vid minsta lilla fråga kontakta oss gärna för att få hjälp. 

Se video nedan för att se hur du lättast gör din beställning