OnePlus 7 Samtalshögtalare

199.00kr

BESKRIVNING

Inget ljud vid samtal? Hör du inte personen du sitter i samtal med? Då är det dags att byta ut Samtalshögtalaren på din OnePlus 7 Pro

Mobilens samtalshögtalare kan sluta fungera ibland. Detta leder lätt till frustration hos både dig och den du talar med, se till att ha en fungerande högtalare för samtal. Du löser alla dessa problem med ett byte av OnePlus 7 Pro Samtalshögtalare! Köp teknikdelar, mobildelar och reservdelar via Fix My Phone!

PS! Glöm inte köpa till verktygen du behöver för att laga och kolla in resten av utbudet på hemsidan!

Artikelnummer OP7-Samtal Kategori

Byt Samtalshögtalare på din OnePlus 7!

Köp en samtalshögtalare till din OnePlus 7 och byt ut den helt själv! Fix My Phone har allting du behöver för att du ska kunna utföra reparationen helt själv. Du kan även lämna över mobilreparationen till någon av våra många experter som finns i våra butiker runt om Sverige. Finns vi inte i just din stad kan du alltid skicka in den till oss via vår Fix Box tjänst. Samtalshögtalaren på din mobil är den del som gör att du kan höra vad den andra personen säger under samtal (Ej högtalarfunktionen). Om du inte kan höra personen du sitter i samtal med, är det ett tydligt tecken på att det är samtalshögtalaren behöver bytas ut. Köp därför OnePlus 7 Samtalshögtalare hos oss idag så är problemet löst!

Beställ din del idag ocg

När är det dags för att byta ut samtalshögtalaren?

Ifall din samtalshögtalare har slutat ge ifrån sig ljud eller krassar det även när du har bra täckning är det dags att byta! Fix My Phone har det du behöver till rätt pris! Du kan köpa mobildelar/reservdelar/teknikdelar och verktyg hos oss. Med dessa verktygen kan du använda för att reparerar telefonen och byta samtalshögtalare till OnePlus 7 själv.

Byt ut flera delar samtidigt!

Har du andra delar i din OnePlus som du behöver laga? Är det kanske dags för ett byte av skärmen eller kameran? Köp med dig dessa reservdelar direkt. Du kan byta samtalshögtalaren själv enkelt, ta bara hjälp av vår guide. Du hittar guiden här. Utbudet som vi på Fix My Phone erbjuder, genomsyras av hög kvalité. Vi har dukter med hög standard för alla typer av lagningar din OnePlus 7 kan tänkas behöva. Glöm inte att köpa till skydd till din OnePlus 7 såsom displayskydd, mobilskal eller fodral.