OnePlus 7 Pro Kameralins

79.00kr

BESKRIVNING

Har du fått en spricka på din OnePlus 7 Pro kameralins?
Att kvalitén blir sämre kan vara orsaken av en spricka på linsen. eller andra skador.
Då finns det bara en sak man kan göra, byta ut Kameralinsen på din OnePlus 7 Pro!

PS! Kom ihåg att du behöver speciella verktyg för att byta ut delarna, har du inte några så kan du köpa hos oss!

Artikelnummer OP7P-KL Kategori

Reparera Kameralinsen på din OnePlus 7 Pro Kameralins!

Vi har alltid kameralinser för alla modeller till dig här på Fix My Phone. I det fall du är i behov av verktyg eller reservdelar så kan du känna dig trygg att Fix My Phone har det du behöver. Mobilen har tagit över digitalkamerans roll i världen, vilket betyder att det är viktigt att reparera de skador som dyker upp så fort som möjligt. Har linsen lossnat eller fått en spricka? Vänta inte för länge, ifall man väntar för länge med reparation så kan skadan sprida sig och låta hela kameran ta skada. Köp OnePlus 7 Pro Kameralins så löser du allt strul med bilderna. Upplev känslan att ta vackra bilder med din OnePlus 7 Pro  kamera igen!

Lägg en order innan klockan 15:00 på en vardag så skickar vi varan samma dag, annars nästkommande vardag.

Ska jag endast byta ut linsen eller fler delar?

Så länge inte själva kameran har tagit skada så behöver man endast byta ut linsen? Då behöver du bara byta ut linsen. Som bonus blir det billigare också! Men det gäller att man byter ut den innan själva kameran går sönder, skador kan spridas! Vi har det du behöver inom reservdelar & mobildelar! Alla mobildelar/reservdelar och verktyg hittar du hos oss. Verktygen behövs för att till för att laga telefonen och byt ut kameralinsen själv. Vill du få den lagad av experter så kan du lämna in den till våra butiker runt om landet eller skicka in den till oss via vår Fix Box tjänst.

Passa på och byt ut flera delar.

Oavsett vilka delar du vill köpa till din OnePlus 7 Pro Kameralins så har vi dom till dig, små som bottenskruvar och större som laddningsport eller batteri? Beställ dessa reservdelar samtidigt så försvinner dina problem. Att batteriet blir sämre finns det tyvärr inget att göra åt, men det är ett enkelt problem att fixa. Få hjälp av våra guider och ett köp batteri till OnePlus 7 Pro direkt hos oss med original kvalitet. På Fix My Phone finns det endast produkter av högst kvalité som är menade för alla typer av reparationer som du behöver göra på din Oneplus 7 Pro. Köp med mobiltillbehör som skyddar din OnePlus 7 Pro som skärmskydd, skal eller fodral, så går den förhoppningsvis inte sönder igen.