OnePlus 5T Kameralins

149.00kr

BESKRIVNING

Har du fått en spricka på din OnePlus 5T kameralins? Då är det den här delen rätt för dig!

OnePlus 5T Kameralins

Att kvalitén blir sämre kan vara orsaken av en spricka på linsen. eller andra skador.
Då finns det bara en sak man kan göra, byta ut Kameralinsen på din OnePlus 5T!

PS! Kom ihåg att du behöver speciella verktyg för att byta ut delarna, har du inte några så kan du köpa hos oss!

Artikelnummer OP5T-KL Kategori

Reparera Kameralinsen på din Oneplus 5T Kameralins!

Vi har alltid kameralinser för alla modeller till dig här på Fix My Phone. Vi har de delar och verktyg som behövs för en lyckad reparation. Mobilen har tagit över digitalkamerans roll i världen, för den vanliga människan i alla fall. Har linsen lossnat eller fått en spricka? Ifall man väntar för länge med reparation så kan skadan sprida sig och låta hela kameran ta skada. Köp Oneplus 5T Kameralins så löser du allt strul med bilderna. Upplev känslan att få vackra bilder med din Oneplus 5T Kameralins igen!

Lägg en order innan klockan 15:00 på en vardag så skickar vi varan samma dag, annars nästkommande vardag.

Behöver jag laga fler delar?

Så länge inte själva kameran i sig har fått en skada så behöver man endast byta ut linsen. Men det gäller att man byter ut den innan hela kameran går sönder, skador kan enkelt spridas! Vi har det du behöver inom reservdelar & mobildelar! Alla mobildelar/reservdelar och verktyg hittar du online i vårt webbshop. Vill du få den lagad av experter så kan du lämna in den till våra butiker runt om landet.

Passa på och byt ut flera delar.

Oavsett vilka delar du vill köpa till din Oneplus 5T Kameralins så har vi dom till dig, små som bottenskruvar och större som laddningsport eller batteri? Beställ dessa reservdelar samtidigt så försvinner dina problem. Att batteriet blir sämre finns det tyvärr inget att göra åt, men det är ett enkelt problem att fixa. Få hjälp av våra guider och ett köp batteri till Oneplus 5T direkt hos oss med original kvalitet. På Fix My Phone finns det endast produkter av högst kvalité som är menade för alla typer avreparationer som du behöver göra på din Oneplus 5T. Köp med mobiltillbehör som skyddar din Oneplus 5T som skärmskydd, skal eller fodral, så går den förhoppningsvis inte sönder igen.