Nytt butik koncept i Arkaden

Arkaden har fått en makeover, det nya konceptet med helt ny design

Fix My Phone butiken i Arkaden är butiken som funnits längst och det var på god tid att den fick en makeover. Hela butiks disken är omgjord i nytt format och hittas nu lättare genom att den är flyttad närmre ingången från brunnsparken på plan 2. 

Disken är speciellt utformad för våra behov gällande reparationer. Den har även en speciellt utformad miljöstation där vi enkelt kan sortera våra utbytta reservdelar för att främja miljön.  Att reparera sin trasiga telefon istället för att köpa ny har alltid varit ett bra val både för miljön och plånboken. 

Ta en fika så lagar vi din enhet under tiden

Det finns flertal cafér i närheten, så ta och lämna in telefonen ta en fika eller något att äta så fixar vi din mobil under tiden. Det tar inte längre än 30 minuter att få mobilen lagad, och med vår centrala butik kan du enkelt passa på att shoppa lite eller ta en tur i stan så löser vi resten.

Vi har även en liten lounge bredvid butiken där du kan sitta och vänta medans vi utför reparationen. 

Vi utför alla tänkbara reparationer på iPhone, Samsung, Sony och Huawei. Enklare reparationer som skärm byten, batteri byte eller trasig laddningskontakt utför vi omgående. Du behöver alltså aldrig gå en längre stund utan din telefon. 

Tidsbokning behövs ej

Alla våra Fix My Phone butiker har drop in och du behöver ej boka tid för att få din enhet lagad. Det är bara att komma förbi närmsta butik så hjälper vi dig. 

Arkaden butiken hittar du på plan 2 i Arkaden vid brunnsparken. Vi  ligger vid ingången till Zara och mango.
För att hitta våra andra butiker kan du enklast besöka https://xn--lagaiphonegteborg-9zb.se/hitta-butik/
Där kan du söka upp närmsta butik. 

Vid frågor kontakta oss gärna på Service@xn--lagaiphonegteborg-9zb.se 
eller använd den inbyggda chattfunktionen längst ner till höger på sidan.