Ny öppnad butik i Jönköping

Den ny öppnade butiken i Asces galleria Jönköping.

Fix My Phone har nu öppnat dörrarna för ännu en ny butik!

Fix my Phone i Asecs Galleria, Jönköping är din ledande Smartphone- och surfplattereparatören i Norden. Vi erbjuder alltid snabba reparationer och strävar mot att du ska få tillbaka din telefon redan inom 30 minuter. 
Du behöver ej boka tid utan det är bara komma förbi vår butik så hjälper vi på dig direkten.

Vi är nu glada att kunna meddela att vi även har öppnat upp en butik i Jönköping. Butiken med vårt nya koncept hittar du mitt i golvet i gallerian. Vi finns här vardagar 10-20, lördagar 10-18 och söndagar 11-17.

Du är varmt välkommen förbi oavsett vad för problem du upplever. Vi kan hjälpa dig på plats att felsöka enheten och då få den att fungera som den ska. 

Förfrågan om en butik i Jönköping har länge funnits och vi är glada att nu finnas till hands för er och erbjuder service av högsta klass.

Så tveka inte utan kom förbi oss med din trasiga enhet redan idag så garanterar vi att få den fixad omgående, vi reparerar alla populära modeller på marknaden men även ipads. 
Vid frågor är du mer än välkommen att kontakta oss genom telefon, mail eller självklart genom att besöka butiken i gallerian.

 

Asecs Galleria, 553 05 Jönköping 
TEL: 010-33 33 620 
Service@xn--lagaiphonegteborg-9zb.se

Öppettider:
Vardagar: 10-20 
Lör: 10-18
Sön: 11-17