Motorola One Hyper Frontkamera

249.00kr

BESKRIVNING

Är bilden svart eller har den suddig när du tar selfies? Då är det dags att byta Frontkameran på din Sony Xperia Z1 Compact för att åtgärda problemet!

Sony Xperia Z1 Compact Frontkamera

Låga priser och smidig leverans!

Hos Fix My Phone så har vi kunskapen och reservdelarna du behöver. Har du en del som behöver bytas ut så har vi den! Vad vi kan säga efter många års av erfarenhet är att det är inte speciellt svårt att reparera själv. Med våra guider och din stadiga hand så kommer du lösa en egen reparation helt själv!  En stor fördel med att reparera själv är att det blir billigare, varför inte passa på då och köpa med skydd till din telefon ifall du inte har det? Passa på och skydda telefonen nu när den är som ny.

Besök hos i butik eller lägg din beställning här på webben för att ge ett nytt liv till din telefon!

Artikelnummer MTOH-FK Kategori

Reparera din Motorola One Hyper Frontkamera själv!

Ifall din Motorola One Hyper Frontkamera är sönder så kan du uppleva problem med face-time, bilder när du använder frontkameran (selfiekameran) och liknande, det är alltså kameran där fram och inte på baksidan. Den här delen används mer och mer nu när man har Face-id. Som tur är så är delen inte dyr och inte så komplicerad att byta ut, se till att ha verktygen!
Beställ denna del innan kl 15 på en vardag så skickar vi ut den samma dag, annars nästkommande vardag.

Byt ut alla delar som är trasiga!

När du väl reparerar mobilen så kan det vara bra att byta ut andra delar än Motorola One Hyper Frontkamera, det jobbiga är trots allt att öppna/stänga telefonen. Batterier klassas som förbrukningsvaror då dom blir sämre med tiden. Det är alltid bra att köpa en extra eller byta ut den efter 1-2 års tid. baksidor till Androids är väldigt billiga, då kan det vara bra att förnya utseendet till mobilen. Se till att byta ut fler delar än din Motorola frontkamera.

Mer än bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, OnePlus, Pixel med mera. På senare tid så storsatsar vi även med att bredda våra kunskaper och expertis för att ta marknaden med storm. Vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör, teknikdelar och diverse tjänster hos oss. Varmt välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mer information.