Motorola Moto G9 Power Baksida Metallic Sage

349.00kr

BESKRIVNING

Behöver din Motorola en ny baksida? Du kan byta ut den med vår Motorola baksida reservdel!

Motorola G7 Plus Baksida Viva Röd

Billig och enkel leverans!

Hos Fix My Phone så har vi kunskapen och reservdelarna du behöver för alla dina telefoner. Har du en del som behöver bytas ut så har vi den! Skulle det vara så att vi inte har den del eller tillbehör du letar efter så är det bara att kontakta oss, vi ser till att du får det du är ute efter. Vad vi kan säga efter många års av erfarenhet är att det är inte speciellt svårt att reparera själv. Med våra guider och din stadiga hand så kommer du lösa en egen reparation helt själv!  En stor fördel med att reparera själv är att det blir billigare, varför inte passa på då och köpa med skydd till din telefon ifall du inte har det? Passa på och skydda telefonen nu när den är som ny.

Besök hos i butik eller lägg din beställning här på webben för att ge ett nytt liv till din telefon!

Artikelnummer MTG9P-BAK-MS Kategorier ,

Köp Motorola Moto G9 Power Baksida Metallic Sage och byt själv hemma i lugnet.

Har man inte skal eller något skydd alls på telefonen så är det bara en tidsfråga innan din Motorola Moto G9 Power Baksida Metallic Sage blir sprucken. Något som är viktigt att veta när det kommer till Motorola (Android telefoner) så är baksidan väldig ömtålig, har baksidan redan en skada så är det väldigt enkelt att skadan sprider sig. Ifall din telefon har en spricka på backsidan och behöver öppna den för att byta en mobildel, så är det nästan garanterat att baksidan kommer spricka ännu mer. Se då till att alltid reparera baksidan samtidigt! Din telefon kommer få samma känsla som när du köpte den.
Beställ varan innan klockan 15:00 på en vardag så skickar vi varan samma dag, annars alltid nästkommande dag.
Vi ser fram emot att ha dig som kund.

Passa på och köp övriga delar till din mobil så den blir så gott som ny!

Som vi nämnde ovan så måste man väldigt ofta reparera flera delar samtidigt, speciellt batteriet som enkelt blir sämre med tiden. Det är bra om man köper med allt annat som behövs till sin Motorola Moto G9 Power på en order för att slippa fraktavgifter. Vi har allt du behöver till mobil, har vi inte det så kan du enkelt säga till oss! Batterier är en förbrukningsvara, så den är bra att ha back-up på, samt är den enkel att byta ut.

Mer än bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG med mera. På senare tid så storsatsar vi även med att bredda våra kunskaper och expertis för att ta marknaden med storm. Vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör, teknikdelar och diverse tjänster hos oss. Varmt välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mer information.