Motorola Moto G7 Power Skärm Blå

899.00kr

BESKRIVNING

Köp en ny G8 Power skärm och reparera din när din nuvarande skärm har fått en spricka eller annan skada som problem med touch.

Motorola Moto G8 Power Skärm Svart

Hos Fix My Phone så har vi kunskapen och reservdelarna du behöver. Har du en del som behöver bytas ut så har vi den! Vad vi kan säga efter många års av erfarenhet är att det är inte speciellt svårt att reparera själv. Med våra guider och din stadiga hand så kommer du lösa en egen reparation helt själv!  En stor fördel med att reparera själv är att det blir billigare, varför inte passa på då och köpa med skydd till din telefon ifall du inte har det? Passa på och skydda telefonen nu när den är som ny.

Besök hos i butik eller lägg din beställning här på webben för att ge ett nytt liv till din telefon!

Artikelnummer MTMG7P-S-B Kategori

Byt Motorola Moto G7 Power Skärm Blå helt själv!

Reparera innan hela mobilen dör helt och hållet!

Det är aldrig roligt när ens display går sönder, det gäller alla mobiler oavsett modell, speciellt en Motorola. Nu för tiden så är det alltfler personer som väljer att reparera sina telefoner istället för att köpa nya, och det är något vi tycker är grymt! Det är både mycket mer kostsamt samt så är det mer skonsamt mot miljön. När mobiler blir skadade så kan det hända att den inte längre är vattentät eller att det är andra osynliga skador som har tillkommit som man inte kan se med blotta ögat, reparera sprickan innan hela mobilen dör. Köp en ny Motorola Moto G7 Power skärm Blå och verktyg hos oss.

Med hjälp av en bra guide och en lugn hand så kan alla reparera en Motorola Moto G7 Power.

Det händer ofta att det är flera skador på en telefon, både skärmen och baksidan, eller baksidan och kameran. Eller så vill du kanske ge telefonen ett nytt liv med ett spillrans nytt batteri! Batterier blir sämre med tiden, speciellt när det är kallt. Är ditt batteri dåligt? Passa på och byt ut den samtidigt. Vi har alltid 3 månaders funktionsgaranti på våra produkter som inte är en förbrukningsvara (batterier då dom blir sämre med tiden).

Det kan verka komplicerat att reparera en telefon men det är det faktiskt inte, vissa modeller kan vara mer pyssliga än andra, men med en lugn och stadig hand samt video guider på youtube så kan vem som helst reparera, med rätt verktyg. Har du inte dessa verktyg? Då kan du köpa dessa billigt här på vår hemsida!

Lägg en beställning innan klockan 15:00 på en vardag så skickar vi ut varan samma eller nästkommande vardag.

Inte bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG med mera. På senare tid storsatsar vi också på att bredda vår kunskap och expertis för att ta marknaden med storm, vi vill alltid kunna stå på topp och vara stolta. Vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva, vi ska kunna en ny model så fort den kommer ut. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör och diverse tjänster hos oss. Välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mera information.