Motorola G Pro Kameralins

79.00kr

BESKRIVNING

Vill du ha samma kvalité som du hade när din Motorola G Pro var ny?
Att kvalitén blir sämre kan vara orsaken av en spricka på linsen. eller andra skador.
Då finns det bara en sak man kan göra, byta ut Kameralinsen på din Motorola Moto!

Skurken till dåliga bilder kan vara en spricka i linsen. Köp
en helt ny kameralins, annars kan hela kameran går sönder. Du fixar
alla dessa problem genom ett byte av Motorola G Pro Kameralins! Köp reservdelar och
mobildelar via Fix My Phone!
PS! Kom ihåg att du behöver speciella verktyg för att byta ut delarna, har du inte några så kan du köpa hos oss!

Artikelnummer Moto-G-Pro-Lins Kategori

Reparera Kameralinsen på din Motorola G Pro Kameralins alldeles själv!

Kameralinser har vi gott om till alla märken och modeller här på Fix My Phone. Vi har alla delar och verktyg som behövs för att man ska kunna reparera helt själv i hemmet. Mobilen har tagit över digitalkamerans roll i världen, det är därför det är viktigt att reparera sin skada så fort som möjligt. Om du tar för lång tid på dig så kan skadan sprida sig och påverka andra delar, som hela kameran. Köp kameralinsen så löser du allt strul med suddiga bilder och fokus som inte vill samarbeta. Upplev känslan med vackra bilder igen med din Motorola G Pro Kameralins!

Behöver man inte byta ut hela kameran?

Så länge inte själva kameran har tagit skada så räcker det endast att byta ut kameralinsen. Som bonus blir det även betydligt billigare! Men det gäller att man byter ut den innan kameran går sönder, skador sprider sig trots allt! Vi har det du behöver inom reservdelar & mobildelar! Alla mobildelar, reservdelar och verktyg hittar du hos oss. Du behöver verktyg för att laga telefonen. Vill du få den lagad av experter så kan du lämna in den till våra butiker runt om landet.

Passa på och byt ut fler delar?

Oavsett vilka delar du vill köpa till din Motorola G Pro Kameralins så har vi dom till dig, små som bottenskruvar och större som laddningsport eller batteri? Beställ dessa reservdelar samtidigt så försvinner dina problem. Att batteriet blir sämre finns det tyvärr inget att göra åt, men det är ett enkelt problem att fixa. Få hjälp av våra guider och ett köp batteri till Motorola Moto X4 direkt hos oss med original kvalitet. På Fix My Phone finns det endast produkter av högst kvalité som är menade för alla typer avreparationer som du behöver göra på din OnePlus. Köp med mobiltillbehör som skyddar din Motorola Moto X4 som skärmskydd, skal eller fodral, så går den förhoppningsvis inte sönder igen.