Motorola Moto G Pro NFC Antenna

199.00kr

BESKRIVNING

I det fall du inte längre än blippa med NFC så kan det betyda att du behöver byta ut NFC antennan.

Motorola Moto G Pro NFC Antenna

Billig och enkel leverans!

Hos Fix My Phone så har vi kunskapen och reservdelarna du behöver för alla dina telefoner. Har du en del som behöver bytas ut så har vi den! Skulle det vara så att vi inte har den del eller tillbehör du letar efter så är det bara att kontakta oss, vi ser till att du får det du är ute efter. Vad vi kan säga efter många års av erfarenhet är att det är inte speciellt svårt att reparera själv. Med våra guider och din stadiga hand så kommer du lösa en egen reparation helt själv!  En stor fördel med att reparera själv är att det blir billigare, varför inte passa på då och köpa med skydd till din telefon ifall du inte har det? Passa på och skydda telefonen nu när den är som ny.

Besök hos i butik eller lägg din beställning här på webben för att ge ett nytt liv till din telefon!

Artikelnummer MotoGPro-Ant Kategori

Beställ Moto G Pro NFC Antenna online hos Fix My Phone.

En väldigt smidig funktion som de flesta nyare mobiler har idag är NFC, det är denna funktion som gör det möjligt att blippa med mobilen för att betala i affären. Ifall denna funktion inte längre på din mobil så kan det vara att du behöver en ny NFC Antenn, som tur är så kan du köpa denna del hos Fix My Phone idag!

Beställ denna del innan klockan 15:00 på en vardag så skickar vi den samma dag, annars nästkommande vardag.

Kan det finnas fler fel som du behöver få ordning på?

Behöver du fler reservdelar än din Moto G Pro NFC Antenna? Då är Fix My Phone helt rätt för dig! Ta gärna en titt runt vår webbutik och se vad du behöver, har du verktygen som behövs för att utföra arbetet? Vi har dom billigt hos Fix My Phone. Passa även på och köp med displayskydd och skal till din telefon.

Mer än bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG med mera. På senare tid så storsatsar vi även med att bredda våra kunskaper och expertis för att ta marknaden med storm. Vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör, teknikdelar och diverse tjänster hos oss. Varmt välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mer information.