Laga Sony, Samsung, Huawei i Sollentuna

Välkommen till vår nya butik inne i Sollentuna Centrum. Kom till oss för att få din Sony, Samsung, Huawei lagad snabbt och till ett bra pris.

Sollentunavägen 163C, 191 47 Sollentuna
TEL: 0761766270
Vardagar: 10-20 
Lör: 10-18 
Sön: 10-18


Hitta alla våra butiker

Laga iPhone stockholm Gallerian Kista Tyresö

Snabbt

Utför de vanligaste reparationerna på ca 30 minuter

Laga iPhone stockholm Gallerian Kista Tyresö

Störst i Sverige & Norge

Populäraste & Största mobilreparations-kedjan.

Laga iPhone stockholm Gallerian Kista Tyresö

Kvalité​

Alltid delar av originalkvalitet på lager, så fungerar allt som det ska

Laga iPhone stockholm Gallerian Kista Tyresö

Garanti​

Alltid funktionsgaranti, så att du kan känna dig trygg
IPHONE

IPAD

SONY

HUAWEI

SAMSUNG

LG

Laga Sony, Samsung, Huawei i Sollentuna Centrum, Stockholm

Fix My Phone i Sollentuna Centrum i Stockholm är experter på alla modeller och fel. Vi kan laga modeller som Sony, Samsung, Huawei, Honor, LG och OnePlus. Oavsett fel finns vi här för att få din telefon att bli som ny igen. Du behöver aldrig heller boka tid utan vi har drop-in i samtliga butiker så det är bara komma till oss när det behövs så påbörjar vi reparationen omgående. 

Vi utför reparationer på alla modeller som finns på marknaden, ingen modell eller skada är för svår. Har du någon ovanligare modell och inte kan hitta den på vår sida kontakta då någon utav våra butiker så kan dem hjälpa till att kolla upp vad det skulle kosta att reparera den. Alla reservdelar och verktyg vi använder är noggrant testade och utvalda för att uppnå vår höga standard. Så välkomen till Fix My Phone i Sollentuna Centrum i Stockholm för en kostnadsfri konsulation och snabb reparation.

Därför skall du laga din trasiga telefon hos Fix My Phone.

Fix My Phone strävar alltid mot att ha så nöjda kunder som möjligt. Vi anpassar oss efter våra kunders behov, så har du lite bråttom och ont om tid så ser vi självklart till att din telefon blir klar så fort som möjligt.  Nöjda kunder, kunnig personal och grymma priser har gjort oss till Sveriges ledande reparationskedja gällande telefoner. När du lämnar in din enhet till oss kan du känna dig säker, vi erbjuder alltid 90-dagars funktionsgaranti på de delar vi byter ut. 

Hur lång tid tar det att laga en mobiltelefon? 
Det tar inte lång tid att få din telefon lagad, de vanligaste felen fixar vi på bara 30 minuter. Är det något mer avancerat kan du räkna med en timme eller två. Vi prioriterar alla enheter vi får in och nöjer oss inte förrens dem är som nya igen. Alla våra butiker ligger centralt och är lätta att hitta samt ta sig till ifall olyckan är framme.

Vilka reservdelar byter ni? 
Vi byter skärmar, glas, lcd, displayer, knappar, batterier, kameror, ramar, sensorer med mera på Apple iPhone, iPad, Sony Xperia, Samsung Galaxy, Huawei Honor, LG, OnePlus. Vi kan även fixa lite ovanligare modeller, var god kontakta oss för att få hjälp om din modell ej finns med på vår prislista. Vi använder enbart våra egna delar, detta är för att kunna garanter att våra höga kvalité kan uppehållas. Du kan alltså inte ta med en egen skärm och be oss använda den vid reparationen.

Varför Fix My Phone? 
Telefonen är ett utav våra viktigaste verktyg, vi använder privat och på jobbet för att förenkla allt vi gör. Vi har även viktig information som kontakter, noteringar och bank inloggningar i telefonen och det är därför svårt att vara utan sin telefon en längre period. Vi vet hur svårt detta kan vara och det är därför vi alltid gör allt vi kan för att din enhet ska bli klar så fort som möjligt. Så vänd dig till en pålitlig, professionell mobilreparatör ifall din mobiltelefon har skadats. Vi kompromissar aldrig på säkerhet eller kvalite.

Laga iPhone Stockholm snabbt
“Samma dag jag fick min nya Iphone 6, och på väg av spårvagnen, krockar jag med liten kille. Telefonen flög ur handen och displayen gick i tusen bitar. En halvtimma senare var den hel igen. Tack för grymt bra service.”

Kevin Junermark, 22​
DJ & Bartender​

Laga Sony, Samsung, Huwaei i Sollentuna Centrum i Stockholm. Är du på jakt efter ett företag som kan hjälpa dig med din trasiga android telefon? Gör då som tusentals andra kunder och vänd dig till oss på Fix My Phone. Vi har kunskapen som krävs för att få din telefon att bli som ny, oavsett vad för skada som skett.

Varför bör du vända dig till Fix My Phone? När du kommer till oss för att laga din sony, samsung, Huawei kan du lita på att du alltid möts utav trevliga, kunniga servicetekniker. Våra grymma priser, snabba service och centrala positioner har gjort oss störst i Sverige på bara 2 år. När vi får in din telefon för lagning prioriterar vi den tills den är som ny igen, så varför nöja sig med mindre. Besök Fix My Phone i Sollentuna Centrum redan idag!

https://youtu.be/172JqpMSKDA

Laga Sony, Samsung, Huawei i Sollentuna Centrum

 Fix My Phone har tio-tal butiker i Stockholm regionen, vår mest centrala i Sollentuna ligger just i Sollentuna Centrum. Som Sveriges ledande mobilreparationskedja erbjuder vi reparationer på följande mobiltelefoner: Apple iPhone, iPad, LG, Samsung Galaxy, Sony Xperia, Nokia, OnePlus med mera. Vi kan byta allt ifrån skärmar, glad, lcd, knappar, batterier, kammeror och vattenskadade enheter. Våra högkvalitativa delar garanterat att din telefon fungerar precis som innan skadan uppstod 

Därför skall du vända dig till oss på Fix My Phone när du vill laga iPhone och andra mobiltelefoner.

Det är bevisat att du kan spara mycket pengar genom att laga din trasiga telefon istället för att köpa en ny. Fix My Phone byter enbart ut de delar som behövs, det sparar pengar och miljön samtidigt som det gör att du kan fortsätta använda din nuvarande telefon något år mer. Om du vänder dig till tillverkaren för att få din telefon lagad tar det vanligtvis några veckor, vi på Fix My Phone ser alltid till att påbörja alla reparationer på direkten så att du ska slippa vänta på din enhet. All vår personal är utbildad, erfaren och kunnig på dem olika modellerna och felen. Det gör att vi professionelt kan utföra även dem svåraste reparationerna. Så besök oss i Sollentuna Centrum i Stockholm redan idag!