få din telefon lagad på bara 30 minuter i kungälv Konghälla centrum. Fix My Phone lagar alla modeller och alla tänkbara skador

Laga Sony, Samsung, Huawei I Kungälv

Välkommen till vår nya butik i Kongahälla, Kungälv. Laga din Sony, Samsung, Huawei med mera hos oss. Snabbt och enkelt

Älvebacken 31, 442 47 Kungälv
TEL: 070-784 10 30
Vardagar: 10-20
Lör: 10-18
Sön: 11-18


Hitta alla våra butiker

Laga iPhone stockholm Gallerian Kista Tyresö

Snabbt

Utför de vanligaste reparationerna på ca 30 minuter

Laga iPhone stockholm Gallerian Kista Tyresö

Störst i Sverige & Norge

Populäraste & Största mobilreparations-kedjan.

Laga iPhone stockholm Gallerian Kista Tyresö

Kvalité​

Alltid delar av originalkvalitet på lager, så fungerar allt som det ska

Laga iPhone stockholm Gallerian Kista Tyresö

Garanti​

Alltid funktionsgaranti, så att du kan känna dig trygg
IPHONE

IPAD

SONY

HUAWEI

SAMSUNG

LG

Fix My Phone i Kongahälla Center i Kungälv

Fix My Phone i Kongahälla Center i Kungälv är Sveriges ledande reparatör när det gäller laga Sony, Samsung, Huawei, iPhone, OnePlus med mera. Vi har års erfarenhet av dessa modeller och vi kan laga alla tänkbara fel. Fix My Phone i Kongahälla påbörjar reparationen direkt du lämnar in din enhet vilket innebär att du snabbt får tillbaka den. Vår utbildade personal finns där för att hjälpa dig oavsett vad för fel du har. Är du osäker på vad som behöver göras med din telefon kan vi felsöka den innan lagning och då återkomma med ett prisförslag på reparationen.

Fix My Phone utför reparationer på alla modeller som finns på marknanden, hittar du ej just din modell på vår hemsida är du välkommen att kontakta oss så kan vi kolla upp pris och vad för typ av reparation vi kan utföra åt dig. Vi använder oss främst av originaldelar och vid dem modellerna där tillverkaren ej erbjuder reservdelar använder vi reservdelar som är likvärdiga originalet. Allt för att du som kund inte ska märka någon skillnad alls efter lagningen. Vi testar alla våra delar noggrant och väljer bara trovärdiga tillverkare. Så besök Fix My Phone i Kongahälla Center i Kungälv för en kostnadsfri konsulatation och snabb lagning!


Laga iPhone mobiltelefon i centrala Göteborg. Change screen göteborg
Laga iPhone mobiltelefon i centrala Göteborg, change screen
mobil reparasjon oslo

Arkaden

Femman

Frölunda

Backaplan

Allum

TEL: 0761-76 62 75 

Mån-Fre: 10-20
Lör: 10-18
Sön: 11-17

mer info …

TEL: 0761-33 06 95 

Mån-Fre: 10-20
Lör: 10-18
Sön: 11-17

mer info…

Tel: 0761-76 67 57

Mån-Fre: 10-20
Lör: 10-18
Sön: 11-18

mer info…

TEL: 0761-76 62 45 

Mån-Fre: 10-20
Lör: 10-18
Sön: 11-17

mer info…

TEL: 0761-76 61 33

Vardagar: 10-20
Lör: 10-18
Sön: 11-18

mer info…

Därför skall du laga din trasiga telefon hos Fix My Phone.

Oavsett om du har en allvarligt skadad telefon eller om du bara är i behov av ett snabbt skärm byte finns vi här för dig. Vid vanliga fel påbörjar vi reparationen omgående, allt för att du ska slippa vara utan din telefon en längre period. Vi vill alltid göra reparationer med det bästa slut resultatet, därför erbjuder vi 90 dagars funktionsgaranti på alla delar vi byter ut. Så du som kund kan vara säker på att allt fungerar som det ska.  Fix My Phone i Kongahälla, kungälv är en del av våra 30-tal butiker. Så med Fix My Phone kan du vara säker på att kvaliten, servicen och priset alltid är så bra det kan vara.

Hur lång tid tar det att laga en mobiltelefon? 
Fix My Phone erbjuder alltid snabba reparationer, vi påbörjar alla lagningar direkt vi får in dem. Vi har drop-in i alla våra butiker, så du behöver ej boka tid utan det är bara komma förbi när du behöver hjälp. Våra butiker ligger alltid centralt i Köpcentrum eller i stan. Det gör det enkelt för dig att hitta och ta dig till oss när det behövs.

Vilka reservdelar byter ni? 
Vi kan byta glas, skärmar, lcd, display, knappar, batter, laddkontakter, kameror med mera. På alla populära modeller som Apple iPhone, iPad, Sony Xperia, Samsung Galaxy, Huawei Honor, LG, och OnePlus. Alla delar är noggrant utvalda och testade för att säkerhetställa att kvalitén är som den ska. Du behöver alltså ej oroa dig över dålig touch, konstig bild eller glas som spricker lättare. Utan alla reservdelar fungerar likvärdigt. För att kunna uppehålla denna höga standard använder vi oss enbart utav våra egna delar, du kan alltså ej ta med en skärm till Fix My Phone och be oss använda den vid reparationen.

Varför Fix My Phone? 
Din telefon är troligtvis din viktigaste pryl. I mobilen har du all din information samlad och den håller dig nåbar. Vi tar det på allvar. Behöver du laga din mobiltelefon kan du tryggt vända dig till oss. Var rädd om din telefon och all information du har sparat i den. Vänd dig till en pålitlig, professionell mobilreparatör. All personal har utbildning i hur de ska hantera enheterna för att aldrig kompromissa på säkerhet och kvalitet.

Laga iPhone Stockholm snabbt
“Samma dag jag fick min nya Iphone 6, och på väg av spårvagnen, krockar jag med liten kille. Telefonen flög ur handen och displayen gick i tusen bitar. En halvtimma senare var den hel igen. Tack för grymt bra service.”

Kevin Junermark, 22​
DJ & Bartender​

Laga Sony, Samsung, Huawei i Kongahälla Center i Kungälv. Letar du efter ett företag som kan Laga Sony, Samsung, Huawei och andra android telefoner? Gör då som många andra och kontakta Fix My Phone. Vi har erfarenheten, kunskapen och priserna som garanterat gör dig nöjd. Vi är proffs på det vi gör och med åren har vi sett alla typer av fel på alla tänkbara modeller. Så oavsett vilken telefon du har eller vilken typ av skada som skett kan vi hjälpa dig. 

Varför bör du anlita Fix My Phone? När du kommer till oss för att laga din Sony, Samsung, Huawei möts du alltid av erfarna, kunniga och trevliga tekniker. Personalens yrkesvana har fått oss att bli Sveriges största reparationskedja på bara 2 år. Vi vet vad vi gör, och vi nöjer oss aldrig med mindre än det bästa. Så du kan förvänta dig att vi snabbt och enkelt får din telefon att bli som ny igen. Så behöver du laga din android telefon i Kungälv? Besök oss!

Laga Sony, Samsung, Huawei i Kongahälla, Kungälv

 Fix My Phone har 10-tal butiker i Göteborgsregionen, vår mest centrala butik i Kungälv är vår helt nya i Kongahälla Center. Du hittar oss i närheten av kjell & company. Som Sveriges största mobilreparationskedja utför vi reparationer på följande modeller. Samsung Galaxy, Sony Xperia, Huawei Honor, OnePlus, LG, Apple iPhone, iPad med mera. Vi kan byta ut alla delar som finns i din telefon, några av dem vanligaste vi byter är krossad skärm, glas , lcd, knappar som ej fungerar, kameror som ej kan fokusera, batterier som har tappat styrka och vattenskadade enheter. Våra högkvalitativa delar garanterar att din telefon fungerar precis som vanlgit efter reparationen. Vi har alla tänkbara kunder som privatpersoner, företagskunder, försäkringsbolag och offentliga förvaltningar.

Därför skall du vända dig till oss på Fix My Phone när du vill laga iPhone och andra mobiltelefoner.

Du kan spara massor av pengar genom att laga din trasiga telefon istälelt för att köpa en ny. Nya modeller kostar mer och mer för varje år som går och det kan svida rejält i plånboken. Så varför ska du byta ut din nuvarande telefon om den bara har något enstaka fel? Vi kan hjälpa dig snabbt och enkelt att få den lagad och vi byter enbart ut delarna som behövs. Det gör reparationen billigare och sparar på miljön. Reparationsmarknaden har ökat rejält senaste åren i Sverige och det kan ibland vara svårt att veta vad för typ av delar de olika reparatörerna använder sig av. Vi på Fix My Phone kan garantera att alla våra delar är utav högsta kvalité och med våran 90 dagars funktionsgaranti behöver du aldrig oroa dig att din telefon inte ska fungera som den ska. Så besök Sveriges mest erfarna reparatörer redan idag!