iPhone 5 Guider


Fixa gott och billigt
Köp reservdelar idag och lagar din telefon själv
Hur lång tid tar det att byta skärmen själv?
30 minut – 1 timmar
Steg
27
Svårt
45%

Introduktion
Lär dig hur du byter ut din iPhone 5 skärm. Den här delen levereras med alla verktygen som du behöver, vilket gör det enklare att reparera. Allt du behöver göra är att ta bort den gamla skärmen och överföra hemknappen, sensormonteringen till den nya skärmen.

https://www.youtube.com/watch?v=vA53Rp5e0OQ

Skärm för iPhone 5 för att byta själv

Har olyckan varit framme och du har råkat få en spricka eller skada på skärmen på din iPhone 5? Fungerar inte touchfunktionen lika bra som innan. Eller är skärmen helt död? Spara pengar genom att köpa en utbytesskärm med verktyg hos oss och byt ut din skärm snabbt och enkelt själv! Våra reservdelar håller mycket hög kvalitet. Displayen är fabriksmonterad direkt ur lådan med LCD, glas, inre ram och touch-funktion i ett paket som redan sitter ihop, vilket underlättar montering.

Hur kan du byta batteri själv


Spara Pengar
Köp den reservdelar idag och laga din telefone själv
Hur lång tid tar det att byta skärmen?
30 minut – 1 timma
Steg
25
Svårt
25%

Introduktion
Använd den här guiden för att få tillbaka livet till din iPhone 5 med ett nytt batteri. Om ditt batteri är svullet, ta lämpliga försiktighetsåtgärder.Denna guide instruerar dig att ta bort front panel aggregatet; Detta är avsett att förhindra skador på bildskärmarna. Om du känner dig bekväm med att stödja skärmen försiktigt medan du sköljer batteriet ur iPhone kan du hoppa över bildskärmen och gå direkt till bort tagnings stegen. För optimal prestanda, kalibrera du ditt nyinstallerade batteri efter att ha slutfört den här guiden: Ladda den till 100% och fortsätt ladda den i minst två timmar. Använd sedan din iPhone tills den stängs av på grund av lågt batteri. Slutligen ladda det oavbrutet till 100%.Du kan även använda den här handboken för att byta batteri kontaktfäste.

Superviktigt att du gör detta.

Innan du demonterar din iPhone, ladda batteriet under 25%. Ett laddat litiumjonbatteri kan ta eld och / eller explodera om det oavsiktligt punkteras.

Laga iPhone stockholm Gallerian Kista Tyresö

Snabbt

Utför de vanligaste reparationerna på ca 30 minuter

Laga iPhone stockholm Gallerian Kista Tyresö

Störst i Sverige & Norge

Populäraste & Största mobilreparations-kedjan.

Laga iPhone stockholm Gallerian Kista Tyresö

Kvalité​

Alltid delar av originalkvalitet på lager, så fungerar allt som det ska

Laga iPhone stockholm Gallerian Kista Tyresö

Laga själv

Laga själv en iPhone för billigare pris. Beställ idag

Beställa och Laga själv iPhone hos Fix My Phone

Byt ut iPhone 5 Skärm / display

Har din telefon råkat ut för en olycka och har glaset krossats på din iPhone 5 skärm? Vill du byta iPhone 5 display själv? Vi erbjuder reparations kit för utbyte av display. Beställ eller besök någon utav våra butiker för att köpa detta skärm och display kit om din skärm är skadad. I detta kit har du vad du behöver för att byta din LCD display och touch skärm billigt. Spara pengar och tid genom att köpa detta färdiga paket för att enkelt kunna byta display själv.

 

UPPLEVER DU ATT BATTERIET PÅ DIN IPHONE 5, 5C, 5S HAR BLIVIT SÄMRE?

Batteriets livslängd varierar kraftigt beroende på hur det används, underhålls, laddas, temperatur och andra faktorer. Efter ett par hundra laddningar märks det att batteriet i din iPhone räcker allt kortare per laddning och bör laddas allt oftare. Om ditt iPhone 5-batteri laddar ur snabbt, då kan det vara dags att byta iPhone batteri ut det mot ett nytt och fräscht batteri.

 

https://www.youtube.com/embed/Ypa0otiZ8Ts?fbclid=IwAR3y2D5nCFhKNsB_SdwQ-YfChTk-FKVJX5AUxNNmhg7IwSwIGwJGki9mr4k