Laga iPhone mobiltelefon i centrala Göteborg Frölunda

Laga Samsung, Sony, Huawei Frölunda Torg

Välkommen in till våran butik i Frölunda torg, du hittar oss på plan 2 Vid Naked juice bar och Stadium

Frölunda Torg Plan 2, 421 42 Västra Frölunda
Tel: 0761-76 67 57 
Öppettider:
Mån-Fre: 10-20
Lör: 10-18
Sön: 11-18


Hitta alla våra butiker

Laga iPhone stockholm Gallerian Kista Tyresö

Snabbt

Utför de vanligaste reparationerna på ca 30 minuter

Laga iPhone stockholm Gallerian Kista Tyresö

Störst i Sverige & Norge

Populäraste & Största mobilreparations-kedjan.

Laga iPhone stockholm Gallerian Kista Tyresö

Kvalité​

Alltid delar av originalkvalitet på lager, så fungerar allt som det ska

Laga iPhone stockholm Gallerian Kista Tyresö

Garanti​

Alltid funktionsgaranti, så att du kan känna dig trygg
IPHONE

IPAD

SONY

HUAWEI

SAMSUNG

LG

Laga Samsung, Sony, Huawei i Frölunda Torg Göteborg.

Fix My Phone i Frölunda Torg Göteborg är Sveriges ladande surfplatte och smartphone reparatör. Fix My Phone påbörjar alltid alla reparationer på direkten och ser till att dem blir klara på bara 30 minuter. Du behöver inte heller boka någon tid utan det är bara komma förbi närmsta butik när du behöver få hjälp med din telefon. så har du en krossad skärm, eller ett dött batteri kom då förbi Fix My Phone i Frölunda Torg så kan vår utbildade personal hjälpa dig snabbt och enkelt.

Några av modellerna vi lagar innefattar iPhone, iPad, Sony, Samsung, Huawei, honor, LG, OnePlus och nokia. På dessa modeller reparerar vi alla tänkbara fel. Vi kan byta knappar, kameror, batterier, skärmar, bakstycken och laddkontakter. Ingen reparation är för svår. Välkommen in till Fix My Phone Frölunda Torg i Göteborg för att få en kostnadsfri konsultation!


Laga iPhone mobiltelefon i centrala Göteborg. Change screen göteborg
Laga iPhone mobiltelefon i centrala Göteborg, change screen
mobil reparasjon oslo

Arkaden

Femman

Frölunda

Backaplan

Allum

TEL: 0761-76 62 75 

Mån-Fre: 10-20
Lör: 10-18
Sön: 11-17

mer info …

TEL: 0761-33 06 95 

Mån-Fre: 10-20
Lör: 10-18
Sön: 11-17

mer info…

Tel: 0761-76 67 57

Mån-Fre: 10-20
Lör: 10-18
Sön: 11-18

mer info…

TEL: 0761-76 62 45 

Mån-Fre: 10-20
Lör: 10-18
Sön: 11-17

mer info…

TEL: 0761-76 61 33

Vardagar: 10-20
Lör: 10-18
Sön: 11-18

mer info…

Därför skall du laga din trasiga telefon hos Fix My Phone.

Kunderna kommer alltid först, och vi brinner för våra nöjda kunder. Det är därför vi alltid gör allt vi kan för att anpassa oss efter våra kunders behov. Har du lite ont om tid och behöver snabbt komma tillbaka till jobbet? Då hoppar vi självklart på din telefon direkt du lämnar in den och ser till att den blir klar så fort det bara går. Detsamma gäller telefoner som är helt döda och du vill ha ut informationen ur den, då gör vi allt vi kan för att få igång din döda enhet för att sedan kunna få ut informationen igen. När du lämnar din telefon för reparation hos Fix My Phone i Frölunda Torg får du alltid 90-dagars funktionsgaranti på de delar vi bytt ut.

Hur lång tid tar det att laga en mobiltelefon? 
Vi planerar och utför alltid alla reparationer direkt vi får in dem, vi vill inte att våra kunder ska behöva vänta på att få tillbaka sin telefon. Det är därför dem vanligaste felen repareras på ca 30 minuter. är det något mer avancerat kan du räkna med en timme eller två. Vi har alltid drop-in och du behöver aldrig boka tid för att få din telefon lagad. Det är bara komma förbi oss när du behöver laga din sony, samsung eller huawei. Alla butiker ligger centralt i köpcentrum och gågator så att du enkelt kan ta dig till oss ifall du skulle behöva.

Vilka reservdelar byter ni? 
vi utför reparationer på skärmar, glas, lcd och displayer, kameror, batterier, knappar med mera. De vanligaste modellerna vi får in är Apple iPhone, ipad, Samsung galaxy, Sony Xperia, Huawei Honor, LG, OnePlus och nokia. Vi använder oss enbart utav delar som motsvarar orignalkvalitén, du ska alltså ej märka någon skillnad efter lagningen. När du kommer till oss för att få din iPhone skärm utbytt erbjuder vi även 3 olika kvalitér, detta är för att möta kundens behov gällande pris och fuktionalitet. För att kunna hålla denna höga standard och lämna tre månaders funktionsgaranti använder vi oss endast utav våra egna delar. Du kan alltså ej ta med en egen skärm till Fix My Phone i Frölunda och be dem använda den vid reparationen.

Varför Fix My Phone? 
Telefonerna idag är väldigt avancerade, de håller all vår information och gör livet enklare. Det är därför det kan vara svårt att vara utan sin telefon. Vi på Fix My Phone vet om detta och erbjuder därför alltid express reparationer på samtliga modeller, vi vill aldrig att våra kunder ska gå utan sin telefon en längre period. Du kan alltid tryggt vända dig till oss om du är i behov av en snabb och säker reparation. Vår personal har utbildning, kunskap och erfarenheten för att hantera din telefon enligt vår säkerhet och kvalité krav. 

Laga iPhone Stockholm snabbt
“Samma dag jag fick min nya Iphone 6, och på väg av spårvagnen, krockar jag med liten kille. Telefonen flög ur handen och displayen gick i tusen bitar. En halvtimma senare var den hel igen. Tack för grymt bra service.”

Kevin Junermark, 22​
DJ & Bartender​

Laga Samsung, Sony, huawei i Frölunda Torg om du söker efter ett företag som på ett professionelt sätt kan få din enhet att bli som ny. Har du inget behov av oss i nuläget gör du rätt i att lägga namnet på minnet. Man vet aldrig när man tappar sin telefon och står där med en trasig mobil. Vi lagar självklart alla märken och modeller. Är du osäker på vad som kan vara fel med din telefon är du varmt välkommen förbi oss så tar vi in din enhet och felsöker den för att sedan ge dig ett konstadsförslag.

Varför ska du vända dig till Fix My phone och ingen annan? När du väljer oss för att få din samsung, huawei eller sony lagad möts du alltid av erfaren, kunnig och serviceinriktad tekniker. Vår förmåga att ta hand om våra kunder på bästa sätt har fått oss att bli Sveriges ledande mobilreparatörer på bara två år. Våra tekniker nöjer sig aldrig med något sämre än en perfekt utförd reparation med delar av högsta kvalité. Så behöver du få din sony, samsung eller huawei lagad besök då oss!

https://youtu.be/172JqpMSKDA

Laga Samsung, Sony, Huawei i Frölunda Torg

Fix My Phone har ett tiotal butiker i Götebors regionen. I Backaplan hittar du oss  köpcentrumet precis vid Coop Forum ingången. Som Sveriges största reparatörkedja lagar vi Apple iPhone, Samsung Galaxy, Sony Xperia, Huawei Honor, LG, OnePlus med mera. Några av reparationerna vi utför är byte av glas, lcd, display och lcd,  Byte av urladdade batterier, knappar som t.ex powerknapp, volymknapp och muteknapp. Vi kan även åtgärda fel med laddningen, kameror eller vattenskadade enheter. Är du inte helt hundra på vad felet är med din telefon kom då förbi oss så tar vi gärna en titt på din enhet. Fix My Phone hjälper alla möjliga kunder, det kan vara allt ifrån försäkringsbolag, företagskunder, offentliga förvaltningar och självklart privatpersoner. 

Därför skall du vända dig till oss på Fix My Phone när du vill laga iPhone och andra mobiltelefoner.

Du kan spara mycket pengar på att laga din traisga telefon istället för att byta ut den. Nya telefoner kostar väldigt mycket och finns ingen anledning att uppgradera om din nuvarande telefon bara har något enstaka fel. Det är ven miljövänligare att reparera då vi bara byter ut delarna som behövs, och trasiga reservdelar ser vi till att dem återvinns på rätt sätt. Om du vänder dig till tillverkaren av telefonen för en lagning tar det vanligtvis några veckor innan den blir klar, Fix my Phone erbjuder alltid lagningar på 30 minuter, om det är något svårare fel kand du räkna med några timmar. Reparationsmarknaden i Sverige har vuxit rejält på senaste och det kan vara svårt att veta vad för typ av reservdelar som används på de olika butikerna. På Fix My Phone är vi alltid öppna med vad för typ av skärmar eller delar vi säljer. Vi ger även er möjligheten att välja mellan 3 olika kvalitér. På det sättet vet du vad du får för dina pengar. Så du kan känna dig trygg om du lämnar in din telefon till oss på Fix My Phone i Frölunda Torg.