Laga iPhone mobiltelefon i centrala Göteborg, change screen

Laga Samsung, Sony, Huawei

Välkommen till vår butik mitt i hjärtat av Göteborg, Du hittar oss inne i femman delen utav nordstan på bottenplan.

Femman Nordstan, Postgatan 26-32, 411 06 Göteborg
TEL: 076-133 06 95
Vardagar: 10-20 
Lör: 10-18
Sön: 10-18


Hitta alla våra butiker

Laga iPhone stockholm Gallerian Kista Tyresö

Snabbt

Utför de vanligaste reparationerna på ca 30 minuter

Laga iPhone stockholm Gallerian Kista Tyresö

Störst i Sverige & Norge

Populäraste & Största mobilreparations-kedjan.

Laga iPhone stockholm Gallerian Kista Tyresö

Kvalité​

Alltid delar av originalkvalitet på lager, så fungerar allt som det ska

Laga iPhone stockholm Gallerian Kista Tyresö

Garanti​

Alltid funktionsgaranti, så att du kan känna dig trygg
IPHONE

IPAD

SONY

HUAWEI

SAMSUNG

LG

Fix My Phone i Femman Nordstan, Göteborg

Fix My Phone i Femman Nordstan i Göteborg är Sveriges ledande mobtiltelefonrepartionskedja. Vi utför alla repartioner på direkten och ingen tidsbokning behövs, vi har drop-in i samtliga butiker. Så har du en sprucken skärm eller ett dåligt batteri finns vi här för att snabbt hjälpa dig. Vanligaste felen fixar vi på bara 30 minuter. 

Fix My Phone reparerar alla tänkbara modeller som finns på markanden, allt ifrån iPhone, iPad, Samsung, huawei, Honor, Oneplus, Nokia, LG med mera. Alla våra reservdelar är noggrant testade och vi lämnar alltid 90-dagars funktionsgaranti på utbytta delar. Så du kan vara säker på att din telefon kommer fungera som den ska efter reparationen. Välkommen in till Fix My Phone i Femman Nordstan Göteborg för en snabbt reparation och en kostnadsfri konsultation.


Laga iPhone mobiltelefon i centrala Göteborg. Change screen göteborg
Laga iPhone mobiltelefon i centrala Göteborg, change screen
mobil reparasjon oslo

Arkaden

Femman

Frölunda

Backaplan

Allum

TEL: 0761-76 62 75 

Mån-Fre: 10-20
Lör: 10-18
Sön: 11-17

mer info …

TEL: 0761-33 06 95 

Mån-Fre: 10-20
Lör: 10-18
Sön: 11-17

mer info…

Tel: 0761-76 67 57

Mån-Fre: 10-20
Lör: 10-18
Sön: 11-18

mer info…

TEL: 0761-76 62 45 

Mån-Fre: 10-20
Lör: 10-18
Sön: 11-17

mer info…

TEL: 0761-76 61 33

Vardagar: 10-20
Lör: 10-18
Sön: 11-18

mer info…

Därför skall du laga din trasiga telefon hos Fix My Phone.

Fix My Phone lever för våra nöjda kunder, vi anpassar oss alltid efter våra kunders behov. Vi vet att det kan vara svårt att vara utan sin telefon en längre period då man använder den till allt idag. Därför erbjuder vi alltid snabba reparationer på bara 30 minuter. Detta gäller samtliga modeller och även iPads. Så kom förbi Fix My Phone i Femman redan idag!

Hur lång tid tar det att laga en mobiltelefon? 
Fix My Phone har alltid butiker på centrala platser i Köpcentrum eller i stan, detta gör det lätt att hitta till oss ifall du skulle behöva laga din telefon. Vi har även drop-in på samtliga butiker så när olyckan väl sker är det bara komma förbi närsta butik. Alla reparationer påbörjas omgående och är vanligtvis klara på 30 minuter.

Vilka reservdelar byter ni? 
Vi byter ut samtliga delar på din telefon, några exempel är . Glas, skärm, lcd, display, batteri, knappar, kameror, laddportar med mera på Apple iPhone, iPad, Sony Xperia, Samsung galaxy, Huawei Honor, LG, OnePlus. I första hand kommer originaldelar att användas, om tillverkaren ej erbjuder originalreservdelar använder vi enbart delar av likvärdig kvalité. För att kunna garantera vår höga standard använder Fix My Phone sig endast utav sina egna delar. Du kan alltså ej ta med en skärm och komma till oss för byte.

Varför Fix My Phone? 
Våra telefoner är utan tvekan det viktigaste verktyget vi har. Vi har all information på den, den gör oss nåbar och produktivare. Det är därför det kan vara svårt att vara utan den. Vi vet mycket väl om detta och det är därför vi alltid erbjuder snabba lagningar. Du ska inte behöva vänta dagar på din telefon. Vi är alltid rädda om informationen som finns på din telefon och efter reparationen raderar vi inget innehåll, det innebär att dina bilder, kontakter och appar finns kvar precis som innan skadan upptsod. All personal har erfarenheten och utbildningen som krävs för att aldrig kompromissa på säkerhet och kvalité.

Laga iPhone Stockholm snabbt
“Samma dag jag fick min nya Iphone 6, och på väg av spårvagnen, krockar jag med liten kille. Telefonen flög ur handen och displayen gick i tusen bitar. En halvtimma senare var den hel igen. Tack för grymt bra service.”

Kevin Junermark, 22​
DJ & Bartender​

Laga Samsung, Sony, Huawei i Femman Nordstan Göteborg. Söker du ett företag som kan på ett proffsigt och effektivt sätt reparera din trasiga telefon i Göteborg? Gör som tusentals andra kunder och kontakta oss på Fix My Phone. Vi lagar alla modeller och märken oavsett skadan. Det kan hända den bästa att man förr eller senare råkar skada sin telefon och det kan därför vara värt att lägga namnet på minnet. Så vet du vart du ska vända dig ifall olyckan har skett.

Varför ska du välja Fix My Phone och ingen annan? När du vänder dig till oss för att laga din sony, samsung, huawei möts du alltid utav erfarna, kunniga trevliga tekniker. Vår personals professionalism har gjort oss störst i Sverige på bara 2 år. Vi nöjer oss inte med annat än det bästa, det innebär att vi prioriterar din enhet tills den är som ny igen. Så varför nöja sig med mindre! Är du i behov av att laga huawei, samsung eller sony besök då oss!

https://youtu.be/172JqpMSKDA

Laga Samsung, Sony, Huawei i Femman Nordstan

Fix My Phone har 10-tal butiker i Göteborg. En utav våra mest centrala är lokaliserade inuti Nordstan Femman. Som Sveriges ledande reparatörer erbjuder vi lagningar på följande modeller: Apple iPhone, iPad, Samsung Galaxy, Sony Xperia, Huawei Honor, LG, OnePlus med mera. Vanligaste felen vi åtgärdar är, trasiga skärmar, glas, lcd, display, knappar såsom volym, power och hemknapp. Vi kan även åtgärda andra fel som t.ex Laddport, kameror, batteri och vattenskadade enheter. Oavsett om telefonen är helt död finns vi här för att hjälpa dig. Vi har alla olika typer av kunder, privatpersoner, försäkringsbolag, företagskunder och offentliga förvaltningar väljer ofta att komma till oss.

Därför skall du vända dig till oss på Fix My Phone när du vill laga iPhone och andra mobiltelefoner.

Det är bevisat att det lönar sig att laga sin trasiga telefon, och om din nuvarande telefon bara har något enstaka fel finns det ingen anledning att köpa en ny. Nya telefoner blir bara dyrare och dyrare utan att egentligen lägga till många nya funktioner. Om du vänder dig till din tillverkare för att få din enhet lagad kan det ta flera veckor innan den är klar. Fix My Phone lagar dem flesta felen på 30 minuter och mer avancerade fel på någon timme eller två. Hos Fix My Phone kan du alltid på kvalitén på lagningen, vi erbjuder 90 dagars funktionsgaranti på utbytta delar och alla våra delar är utav högstakvalité. Så du kan tryggt lämna in din trasiga telefon eller surfplatta till oss.