Laga iPhone mobiltelefon i centrala Göteborg backaplan. quick help. my screen change

Laga Samsung, Sony, Huawei i Backaplan

Välkommen till vår butik i Backaplan köpcenter, du hittar oss i samma hus som Coop Forum, precis vid ingången till köpcentrumet.

BACKAVÄGEN 2, 417 05 GÖTEBORG

 031-788 35 92
Mån-Fre: 10-20
Lör: 10-18
 Sön: 11-17


Hitta alla våra butiker

Laga iPhone stockholm Gallerian Kista Tyresö

Snabbt

Utför de vanligaste reparationerna på ca 30 minuter

Laga iPhone stockholm Gallerian Kista Tyresö

Störst i Sverige & Norge

Populäraste & Största mobilreparations-kedjan.

Laga iPhone stockholm Gallerian Kista Tyresö

Kvalité​

Alltid delar av originalkvalitet på lager, så fungerar allt som det ska

Laga iPhone stockholm Gallerian Kista Tyresö

Garanti​

Alltid funktionsgaranti, så att du kan känna dig trygg
IPHONE

IPAD

SONY

HUAWEI

SAMSUNG

LG

Fix My Phone i Backaplan Göteborg

Fix My Phone i Backaplan Göteborg är en del utav våra 30-tal butiker. Vi är alltid i framkanten när det gäller reparationer av alla modeller och fel. Ingen skada är för svår för Fix My Phone. Du får alltid din telefon lagad så snabbt det går, de vanligaste felen fixar vi på bara 30 minuter. Så har du en sprucken skärm, glas eller lcd. Batteri som tappat styrkan och inte håller hela dagen längre? Då finns vi här för att snabbt hjälpa dig. 

Vi reparerar alla tänkbara modeller på marknaden, det kan vara större märken som iPhone, iPad, Samsung, Huawei, men även lite mindre populära som Oneplus, LG och Nokia.  Alla våra reservdelar är noggrant testade för att nå vår höga standard. Vi använder oss enbart utav delar som är likvärdiga i kvalité som originalet. Så välkommen in till Fix My Phone i Backaplan Göteborg för en kostnadsfri konsultation och en snabb reparation.


Laga iPhone mobiltelefon i centrala Göteborg. Change screen göteborg
Laga iPhone mobiltelefon i centrala Göteborg, change screen
mobil reparasjon oslo

Arkaden

Femman

Frölunda

Backaplan

Allum

TEL: 0761-76 62 75 

Mån-Fre: 10-20
Lör: 10-18
Sön: 11-17

mer info …

TEL: 0761-33 06 95 

Mån-Fre: 10-20
Lör: 10-18
Sön: 11-17

mer info…

Tel: 0761-76 67 57

Mån-Fre: 10-20
Lör: 10-18
Sön: 11-18

mer info…

TEL: 0761-76 62 45 

Mån-Fre: 10-20
Lör: 10-18
Sön: 11-17

mer info…

TEL: 0761-76 61 33

Vardagar: 10-20
Lör: 10-18
Sön: 11-18

mer info…

Därför skall du laga din trasiga telefon hos Fix My Phone.

Vi är inte nöjda förrens våra kunder är, det innebär att vi alltid anpassar oss efter våra kunders behov. Så har du lite bråttom och inte kan vara utan telefonen en längre period så ser vi självlart till att påbörja reparationen omgående. Det innebär att du snabbt får tillbaka den och kan fortsätta din dag som planerat. Vår kunnga, erfarna och serviceinriktade personal har gjort oss till Sverige och Norges största reparationskedja på bara två år. När du väljer oss som din reparatör får du alltid 90-dagars funktionsgaranti på utbytta delar, så du kan vara säker på att din telefon kommer fungera som den ska.

Hur lång tid tar det att laga en mobiltelefon? 
Samtliga Fix My Phone butiker har drop-in, du behöver alltså ej boka tid för att få din samsung, huawi eller sony lagad. Utan det är bara komma förbi närmsta butik när olyckan varit framme. Alla våra butiker ligger på centrala ställen i köpcentrum eller i staden. Det gör det lätt att hitta och ta dig till oss.

Vilka reservdelar byter ni? 
Vi byter ut allt som går på de olika modellerna. Har du sprucket glas, lcd, display, eller skärm. Ett batteri som inte håller hela dagen, knappar som slutat klicka, kameror som inte kan fokusera eller laddkontakt som inte tar ström kan vi i de flesta fall få detta åtgärdat på bara 30 minuter. Är det något mer avancerat som t.ex Vattenskadade eller helt döda enheter kan det ta någon timme eller två. I första hand används originaldelar, om tillverkaren ej erbjuder originaldelar att köpa använder vi oss enbart utav delar som motsvarar kvalitén gällade bild, touch och hållbarhet. Du kommer alltså ej märka någon skillnad. För att kunna lämna våran tre månaders funktionsgaranti och uppehålla vår höga standard använder vi oss enbart utav våra egna delar. Du kan alltså ej ta med en skärm och komma till Fix My Phone för att använda den vid reparationen.

Varför Fix My Phone? 
Telefonen är ett väldigt viktigt verktyg, den förenklar vår vardag både på jobbet och i hemmet. Den håller oss kontaktbar och sparar säkert all vår information. Det är därför det kan vara svårt att vara utan telefonen en längre period, vi på Fix My Phone vet om detta och skulle aldrig låta våra kunder vänta längre än nödvändigt. Det är därför våra tekniker prioriterar din mobil direkt den kommer in och nöjer sig inte förrens den är som ny igen. Vi respekterar även all data på mobilen. Vi raderar eller återställer inte telefonerna, det innebär att efter reparationen finns alla bilder, kontakter och appar kvar så du kan fortsätta använda telefonen precis som vanligt efter den är lagad. All vår personal har utbildingen, erfarenheten och intresset för att att utföra alla reparationer på bästa möjliga sätt.

Laga iPhone Stockholm snabbt
“Samma dag jag fick min nya Iphone 6, och på väg av spårvagnen, krockar jag med liten kille. Telefonen flög ur handen och displayen gick i tusen bitar. En halvtimma senare var den hel igen. Tack för grymt bra service.”

Kevin Junermark, 22​
DJ & Bartender​

Laga Samsung, Sony, Huawei i Backplan Göteborg. Är du i behov av ett företag som på ett proffsigt sätt kan hjälpa dig med reparationen i Göteborg? Gör då som tusentals andra kunder och vänd dig till Fix My Phone i Backaplan. Man vet aldrig när olyckan sker och man står där med en trasig telefon. Då är det inte fel att veta direkt vart man ska vända sig.

Varför bör man välja Fix My Phone? När du väljer att laga din samsung, sony, huawei hos Fix My Phone i Backaplan möts du alltid av våra kunniga, erfarna och trevliga tekniker. Vi nöjer oss aldrig med nåt annat än det bästa när det kommer till reservdelarna vi använder, servicen vi erbjuder och våra kunders behov. Så varför ska du nöja dig med mindre? Behöver du laga sony, huawei, samsung i Backaplan? Besök då oss redan idag!

https://youtu.be/172JqpMSKDA

Laga Samsung, Sony, Huawei i Backaplan

Fix My Phone har ett 10-tal butiker i Göteborg och 30 butiker runt om i landet. För att finnas tillgänliga för foli Backaplan har vi valt att öppna i just Backaplans köpcentrum. Du finner oss i samma hus som Coop Forum, precis vid ingången. Som Sveriges ledande reparatörer erbjuder vi lagningar på följande telefoner och surfplattor: Apple iPhone, iPad, LG, Samsung Galaxy, Sony Xperia, OnePlus, Huawei Honor, Nokia med mera. Några av reparationer omfattar lagning av glas, skärm, display, byte av de olika knappar som hemknapp, powerknapp, volymknappar. Laddkontakter som ej tar ström, kameror som ej fokuserar och batterier som ej håller strömmen längre. Vad för fel du än har kan Fix My Phone hjälpa dig snabbt och enkelt. Har du ett företag och behöver en verkstad som kan hjälpa de olika anställda med deras telefoner är du välkommen att kontakta oss för att bli företagskund.

Därför skall du vända dig till oss på Fix My Phone när du vill laga iPhone och andra mobiltelefoner.

Man kan spara mycket pengar på att laga sin trasiga telefon istället för att köpa en ny, vi byter enbart ut de delar som behövs. Det kan göra reparationen billigare och det sparar på miljön. Genom att påbörja alla reparationer på direkten kan vi alltid erbjuda snabbare reparationer än din tillverkare. Hos tillverkaren tar det normalt några veckor att få telefonen lagad. Fix My Phone försöker få dem vanligaste felen på bara 30 minuter, är det nåt avancerat fel kan du räkna med några timmar. Det kan vara svårt ibland att veta vad för typ av delar används på de olika verkstäderna, på Fix My Phone är vi helt öppna och erbjuder våra kunder de olika kvalitérna till olika priser. Då vet du exakt vad du får för dina pengar. Så du kan tryggt komma förbi oss om du vill få din telefon lagad på ett proffsigt, snabbt sätt.