Laga iPhone mobiltelefon i centrala Göteborg. Change screen göteborg

Laga Samsung, Sony, Huawei i Arkaden

Fix My Phone Arkaden i Göteborg kan reparera din trasiga android telefon på nolltid. Alla reparationer påbörjas omgående.

ARKADEN, ÖSTRA HAMNGATAN, 411 07 GÖTEBORG

TEL:0761-76 62 75 

Mån-Fre: 10-20
Lör: 10-18
Sön: 11-17


Hitta alla våra butiker

Laga iPhone stockholm Gallerian Kista Tyresö

Snabbt

Utför de vanligaste reparationerna på ca 30 minuter

Laga iPhone stockholm Gallerian Kista Tyresö

Störst i Sverige & Norge

Populäraste & Största mobilreparations-kedjan.

Laga iPhone stockholm Gallerian Kista Tyresö

Kvalité​

Alltid delar av originalkvalitet på lager, så fungerar allt som det ska

Laga iPhone stockholm Gallerian Kista Tyresö

Garanti​

Alltid funktionsgaranti, så att du kan känna dig trygg
IPHONE

IPAD

SONY

HUAWEI

SAMSUNG

LG

Fix My Phone i Arkaden Göteborg

I Arkaden Galleria Göteborg lagar vi alla tänkbara modeller, oavsett vad för typ av skada som har uppstått så kan vi hjälpa dig. Fix My Phone i Arkaden Göteborg är Sveriges ledande mobiltelefonreparationskedja, det innebär att vi har kunskapen och erfarenheten som krävs för att ge din telefon ett nytt liv. Har du en sprucken skärm eller ett batteri som inte håller hela dagen längre? Kom då förbi oss så hjälper vid dig på direkten!

Vi reparerar alla populära modeller på marknden, det kan vara iPhone, iPads, Sony, Samsung, Huawei, Honor, LG, OnePLus med mera. Alla våra reservdelar är noggrant utvalda och testade för att säkerhetsställa bästa möjliga kvalité. I främst mån använder vi oss utav originaldelar. Välkommen in till Fix My Phone i Arkaden Göteborg för en kostnadsfri konsulatation och en snabb lagning på din telefon!


Laga iPhone mobiltelefon i centrala Göteborg. Change screen göteborg
Laga iPhone mobiltelefon i centrala Göteborg, change screen
mobil reparasjon oslo

Arkaden

Femman

Frölunda

Backaplan

Allum

TEL: 0761-76 62 75 

Mån-Fre: 10-20
Lör: 10-18
Sön: 11-17

mer info …

TEL: 0761-33 06 95 

Mån-Fre: 10-20
Lör: 10-18
Sön: 11-17

mer info…

Tel: 0761-76 67 57

Mån-Fre: 10-20
Lör: 10-18
Sön: 11-18

mer info…

TEL: 0761-76 62 45 

Mån-Fre: 10-20
Lör: 10-18
Sön: 11-17

mer info…

TEL: 0761-76 61 33

Vardagar: 10-20
Lör: 10-18
Sön: 11-18

mer info…

Därför skall du laga din trasiga telefon hos Fix My Phone.

Fix My Phone brinner för nöjda kunder, vi anpassar oss alltid efter våra kunders behov. Är det så att du har råkat skada din telefon och är i behov utav en reparation men inte har mycket tid över?  Då prioriterar vi självklart din enhet tills den är som ny igen och du ska inte vara utan den mycket längre än 30 minuter. Vår kunna personal med erfarenheten som krävs och våra nöjda kunder har gjort oss till Sveriges största reparationskedja på bara 2 år. Så gör som många andra nöjda kunder och kontakta oss på Fix My Phone Arkaden i Göteborg!

Hur lång tid tar det att laga en mobiltelefon? 
Fix My Phone öppnar alltid butiker i centrala lägen som t.ex köpcentrum. Detta är för att du lätt ska kunna hitta och ta dig till oss om olyckan skulle vara framme. Vi påbörjar alla reparationer direkt, det innebär att dem vanligaste felen tar inte längre än 30 minuter. Om det är något mer avancerat kan du räkna med någon timme eller två. 

Vilka reservdelar byter ni? 
Vi kan byta alla tänkbara delar på din telefon några exempel är glas, skärm lcd, glas, knappar, batterier, laddkontakter, kameror med mera på Apple iPhone, iPad, Sony Xperia, Samsung Galaxy, Huawei, LG, OnePlus, Honor etc. Våra reservdelar är av högstakvalité och fungerar likvärdigt originalet. Du kommer alltså ej känna eller märka någon skillnad efter reparationen. Vi använder oss även utav originaldelar när tillverkaren säljer dessa. Allt för att kunna säkerhetsställa att reparationen blir så bra den bara kan bli. För att kunna uppehålla denna höga standard använder vi oss enbart utav våra egna delar, du kan alltså ej ta med en egen skärm och sedan be Fix My Phone byta den åt dig. 

Varför Fix My Phone? 
Telefonen är väldigt viktigt verktyg i vardagen, vi använder den för att förenkla allt vi gör. Den gör oss även produktivare på jobbet och det kan därför vara svårt att vara utan den en längre stund. Vi på Fix My Phone vet om detta och det är därför vi erbjuder snabba reparationer redan samma dag. Så slipp vänta veckor på din telefon och kom till oss istället. All vår personal har utbildning i hur de ska hantera enhetera och skulle aldrig kompromissa på säkerhet och kvalitet.

Laga iPhone Stockholm snabbt
“Samma dag jag fick min nya Iphone 6, och på väg av spårvagnen, krockar jag med liten kille. Telefonen flög ur handen och displayen gick i tusen bitar. En halvtimma senare var den hel igen. Tack för grymt bra service.”

Kevin Junermark, 22​
DJ & Bartender​

Laga Sony, Samsung, Huawei i Arkaden Galleria Göteborg. Är du på jakt eftere ett företag som kan hjälpa dig laga din trasiga Samsung, Sony, Huawei telefon? Kontata då oss på Fix My Phone. Är du inte i behov utav en reparation just nu gör du ändå rätt i att lägga namnet på minnet, man vet aldrig när olyckan är framme och man står där med en trasig telefon. Vi är proffs på det vi gör och lagar självklart alla modeller och märken!

Varför ska du välja Fix My Phone och ingen annan? När du vänder dig till oss på Fix My Phone för att Laga din Samsung, Sony eller Huawei möts du alltid utav våra kunniga, trevliga och serviceinriktade tekniker. Våra nöjda kunder, grymma priser och efarna tekniker har gjort oss till Sveriges största mobiltelefonreparations kedja på bara 2 år. Varför nöja sig med mindre! Så behöver du laga Samsung, Sony, Huawei i Göteborg? Besök oss!

https://youtu.be/172JqpMSKDA

Laga Samsung, Sony, Huawei i Arkaden Göteborg

Fix My Phone har 10-tal butiker i Göteborg, en utav våra mest centrala butiker är vår Arkaden butik som ligger precis vid brunnsparken i närheten av nordstan. Som Sveriges ledande reparatörer lagar vi följade telefoner, Apple iPhone, iPad, LG, Samsung, Nokia, LG, OnePlus, Sony Xperia, Huawei Honor med mera. Reservdelar som vi kan byta är bland annat: Glas, skärm, lcd, display, knappar, kameror, batterier och hörlursuttag. Fix My Phone använder sig endast av delar av högstakvalité i alla byten. Vi kan fixa alla tänkbara fel på din telefon. Våra kunder omfattas av privatpersoner, företag, försäkringsbolag och offentliga förvaltningar.

Därför skall du vända dig till oss på Fix My Phone när du vill laga iPhone och andra mobiltelefoner.

Det är bevisat att du kan spara massor av pengar genom att laga din trasiga telefon istälelt för att köpa en ny. Nya modeller ligger väldigt högt i pris, och finns ingen anledning till varför du ska byta ut din nuvarande om det bara är någon enstaka skada. Om du vänder dig till tillverkaren för att få din enhet reparerad tar det vanligtvis flera veckor innan den är klar, vi på Fix My Phone lagar din telefon normalt på 30 minuter. Vi byter även bara ut delarna som behövs, det innebär att reparationen blir billigare och du sparar på miljöns begränsade resurser. Så du gör även en insatts för miljön genom att laga och fortsätta använda din telefon något år till. När du besöker Fix my Phone i Arkaden Göteborg kan du vara säker på att vi tar hand om din enhet, och nöjer oss inte med något mindre än en fullt fungerande telefon.