Laga iPhone mobiltelefon i centrala Göteborg Allum. fixa alla mobiler. laga telefonen

Laga Samsung, Sony, Huawei i Allum

Välkommen till vår butik i Allum Partille. Butiken, vår vita disk, finner du mittemot ICA i Allum Partille

Kyrktorget 19-21, 433 33 Partille
TEL: 0761-76 61 68
Vardagar: 10-20
Lör: 10-18
Sön: 11-18


Hitta alla våra butiker

Laga iPhone stockholm Gallerian Kista Tyresö

Snabbt

Utför de vanligaste reparationerna på ca 30 minuter

Laga iPhone stockholm Gallerian Kista Tyresö

Störst i Sverige & Norge

Populäraste & Största mobilreparations-kedjan.

Laga iPhone stockholm Gallerian Kista Tyresö

Kvalité​

Alltid delar av originalkvalitet på lager, så fungerar allt som det ska

Laga iPhone stockholm Gallerian Kista Tyresö

Garanti​

Alltid funktionsgaranti, så att du kan känna dig trygg
IPHONE

IPAD

SONY

HUAWEI

SAMSUNG

LG

Fix My Phone i Allum Köpcentrum Partille

I Allum köpcentrum hittar du Sveriges ledande mobiltelefonreparatör Fix My Phone. Vi kan få din mobil lagad på bara 30 minuter, de vanligaste felen vi åtgärdar är bland annat Byte av skärm, glas, lcd, display, byte av batteri, kamera och felsökning av döda enheter. Alla reparationer påbörjas direkt vi får in telefonen och vi kan därför garantera reparation på nolltid. Vår erfarna personal finns där för att hjälpa dig med alla typer av fel på din telefon.

Fix My Phone i Allum Partille lagar alla modeller och märken som finns på marknaden, iPhone, Ipad, Samsung, Huawei, Honor, Oneplus, Nokia, sony är några av de populäraste modellerna. Alla våra reservdelar är likvärdiga originalen och du ska ej märka någon skillnad efter lagningen, din telefon ska fungera precis som vanligt. Välkommen till Fix My Phone i Allum köpcentrum i Partille för en snabb reparation och kostnadsfri konsultation.


Laga iPhone mobiltelefon i centrala Göteborg. Change screen göteborg
Laga iPhone mobiltelefon i centrala Göteborg, change screen
mobil reparasjon oslo

Arkaden

Femman

Frölunda

Backaplan

Allum

TEL: 0761-76 62 75 

Mån-Fre: 10-20
Lör: 10-18
Sön: 11-17

mer info …

TEL: 0761-33 06 95 

Mån-Fre: 10-20
Lör: 10-18
Sön: 11-17

mer info…

Tel: 0761-76 67 57

Mån-Fre: 10-20
Lör: 10-18
Sön: 11-18

mer info…

TEL: 0761-76 62 45 

Mån-Fre: 10-20
Lör: 10-18
Sön: 11-17

mer info…

TEL: 0761-76 61 33

Vardagar: 10-20
Lör: 10-18
Sön: 11-18

mer info…

Därför skall du laga din trasiga telefon hos Fix My Phone.

Våra nöjda kunder, kunniga personal och förnämliga priser har gjort oss till Sveriges ledande mobilreparationskedja. Vi brinner för nöjda kunder och anpassar oss alltid utöver våra kunders behov. Många har inte mycket tid att lägga på dagen för att laga sin telefon det är därför vi erbjuer samtliga kunder en express reparation på bara 30 minuter. Du kan alltså snabbt återgå till jobbet eller det du gjorde innan skadan uppstod. Vi ger alltid 90 dagars funktionsgaranti på utfört arbete, så du kan vara säker på att allt fungerar som det ska.

Hur lång tid tar det att laga en mobiltelefon? 
Samtliga Fix My Phone butiker kräver ej någon tidsbokning, utan det är bara komma förbi när det passar dig så påbörjar vi lagningen samma stund du lämnar över telefonen. Det är tryggt att veta om att när olyckan än sker så finns vi här för dig. Alla våra butiker ligger centralt i köpcentrum eller köpgator så det är enkelt för dig att hitta och ta dig till oss.

Vilka reservdelar byter ni? 
Det finns ingen reparation som är för svår för oss, vi kan byta glas, skärm, display, knappar, batterier, laddkontakter kameror med mera på kort tid. Några av modellerna vi lagar daligen är Sony Xperia, Apple iPhone, Samsung Galaxy, Huawei Honor, LG och Oneplus. Alla våra reservdelar fungerar likvärdigt orignalet, vilket innebär att din telefon kommer fungera precis lika bra som innan skadan uppstod. För att kunna garantera våra kunder denna höga kvalité använder vi oss enbart utav våra egna reservdelar. Du kan alltså ej ta med t.ex en skärm och komma till Fix My Phone för att få den utbytt.

Varför Fix My Phone? 
Mobiltelefonen har all vår information lagrad, vi har appar som förenklar vårat liv och den håller oss kontaktbar oavsett var vi är. Det är därför det kan vara väldigt svårt att vara utan telefonen en längre stund. Vi på Fix My Phone ser alltid till att utföra alla reparationer på direkten så att du ska slippa vara utan telefonen och kunna fortsätta vardagen som vanligt. All vår personal har kunskap, erfarenhet och utbildningen som krävs för att fastställa att din enhet blir omhändertagen på rätt sätt. 

Laga iPhone Stockholm snabbt
“Samma dag jag fick min nya Iphone 6, och på väg av spårvagnen, krockar jag med liten kille. Telefonen flög ur handen och displayen gick i tusen bitar. En halvtimma senare var den hel igen. Tack för grymt bra service.”

Kevin Junermark, 22​
DJ & Bartender​

Laga Samsung, Sony, Huawei i Allum för en enkel, snabb och billig reparation. Vi är ett företag som kan erbjuda din alla tänkbara tjänster gällande mobiltelefoner och surfplattor. Vad du än upplever för fel kan du vända dig till oss för att få tips och råd på vad felet kan vara. Tack vare vår kunskap gör du rätt i att lägga namnet på minnet även om du inte är i behov av våra tjänster för tillfället. För man vet aldrig när olyckan är framme och telefonen ej fungerar som den ska . Besäk Fix My Phone i Allum Köpcentrum redan idag för att få din samsung, sony eller huawei lagad.

Varför ska du vända dig till just Fix My Phone? Vi har erfarnheten, kunskapen och de rätta delarna för att kunna garantera en reparation du är nöjd med. Vi har sett alla fel innan och kan därför snabbt felsöka och utföra reparationen. Du sparar tid och pengar genom att laga din trasiga telefon instället för att köpa en ny. När vi får in din telefon för lagning prioriterar vi den tills den är som ny igen, och vi skulle aldrig kompromissa när det gäller kvalite och säkerhet. Besök Fix My Phone Allum Partille redan idag!

https://youtu.be/172JqpMSKDA

Laga Samsung, Sony, Huawei i Allum Partille

 Fix My Phone har tio tal butiker i göteborg och 30 butiker runt om i Norden. Detta gör oss till Sverige och Norges ledande mobilreparatörer. För kunder i partille ligger vi centralt inuti allum köpcentrum. Vi kan erbjuda reparationer på samtliga modeller allt ifrån Apple iPhone, iPad, Samsung galaxy, Huawei honor, LG, Oneplus med mera. Vi kan byta delar som Skärm, glas, lcd, batteri, knappar, kameror, laddkontakter och sanera vattenskadade enheter. Hos Fix My Phone får du hjälp oavsett vad för fel du har på din telefon.

Därför skall du vända dig till oss på Fix My Phone när du vill laga iPhone och andra mobiltelefoner.

Det finns flera fördelar med att laga sin trasiga telefon istället för att byta ut den, en av dem största fördelarna är kostnaden. Det är betydligt billigare att laga sin nuvarande enhet än att köpa en ny. Det sparar även på miljön då vi enbart byter ut de delar som behövs och trasiga reservdelar återvinns alltid på rätt sätt. Om du väljer Fix My Phone istället för din tillverkare får du alltid klart enheter snabbare, normalt kand et ta några veckor hos tillverkaren medans vi utför lagningen medans du väntar. Vi använder oss alltid utav delar av högsta kvalité, så du behöver aldrig oroa dig att du får delar som fungerar precis som originalet, vi erbjuder även flera olika kvalitér. Detta är för att öppet visa våra kunder så dom vet vad dem får för sina pengar. Du kan alltså tryggt besöka oss för att få din sony samsung huawei lagad.